مشکل حروف فارسی در EPG

mohammad

Vu+ Newbie
دوستانی که با این دستگاه کار می کنن می دونند که فونت فارسی دستگاه در اصل عربی که چهار حرف گ پ چ ژ رو نداره​
و شبکه های فارسی که بتازگی اطلاعات​
EPG​
رو نمایش میدهند به مشکل میخوره و درست دیده نمیشود .اگر ممکن است در مورد رفع این مشکل کمک کنید​

منم خیلی وقته که در مورد این مشکل تو چندین فروم مربوطه مشکلو مطرح کردم ولی تا الان پاسخی دریافت نکردم.ولی به نظر من اگه ایمیج کاخ ایرانی یا پرشین پرنس زده بشه این مشکل حل بشه

متاسفانه یرنامه ویسان بلک هول علاقه ای به ساپورت زبان فارسی ندارن. حتی من پیشنهاد ترجمه ایمیج به زبان فارسی رو هم دادم که گفتن زبون فارسی ساپورت نمیشه.

دوستانی که با این دستگاه کار می کنن می دونند که فونت فارسی دستگاه در اصل عربی که چهار حرف گ پ چ ژ رو نداره​
و شبکه های فارسی که بتازگی اطلاعات​
EPG​
رو نمایش میدهند به مشکل میخوره و درست دیده نمیشود .اگر ممکن است در مورد رفع این مشکل کمک کنید​
سلام اگه چنتا فونت فارسی تومسیر فونت بذاری مشکلت حل میشه من که هیچ مشکلی با حروف فرسی ندارم(گچپژ).. شما هم این کا رو بکنید

ممنون از راهنمایی ولی کپی کردن فونت ها برای درست شدن epg به تنهایی کافی نبود
با بررسی بیشتر فهمیدم که سیستم داره از فونت ae_AlMateen استفاده می کنه
خوب حالا کافیه یکی از فونت های فارسی که ریختیم رو به این نام تغییر بدیم
ae_AlMateen
کلا مشکل epg حل شد

ممنون از راهنمایی ولی کپی کردن فونت ها برای درست شدن epg به تنهایی کافی نبود
با بررسی بیشتر فهمیدم که سیستم داره از فونت ae_AlMateen استفاده می کنه
خوب حالا کافیه یکی از فونت های فارسی که ریختیم رو به این نام تغییر بدیم
ae_AlMateen
کلا مشکل epg حل شد

ممنون بالاخره مشکل حل شد :yahoo:

سلام وخسته نباشید تبریک به مناسبت باز شدن قسمت فارسی

سلام دوستان
روی رسیور دوو2 مراحل بالا رو انجام دادم اما همچنان ئی پی جی شبکه های ایران رو نشون نمیده
لطفا دوستانی که وارد هستند راهنمایی کنند.
ممنون

سلام مراحل رفع مشکل فونت رو اجرا کردم مشکل تا حدود زیادی حل میشه ولی هنوز در نمایش حروف فارسی مشکل هست.
ریسیور vu+ ultimo و ایمیج بلک هول 3.09
از همه مهمتر این هست که با تصب پنل ست ونوس فونت فارسی کلملا نابود میشه هم در bh3.09 و هم در pli7​

Back