K karim1380 Vu+ Newbie Jul 29, 2013 #1 سلاماز دوستان اگه مدل داوو 2 گرفته بگه کنترلش چه فرمیه آخه بعضی سایتها میگن کنترلش دورو داره یک طرفش صفحه کلید داره. ممنون
سلاماز دوستان اگه مدل داوو 2 گرفته بگه کنترلش چه فرمیه آخه بعضی سایتها میگن کنترلش دورو داره یک طرفش صفحه کلید داره. ممنون
adel sat BH Lover Aug 31, 2013 #2 karim1380 said: سلاماز دوستان اگه مدل داوو 2 گرفته بگه کنترلش چه فرمیه آخه بعضی سایتها میگن کنترلش دورو داره یک طرفش صفحه کلید داره. ممنون Click to expand... این ریسیور مانند التیمو 2 کنترل داره و دقیقا به همان شکل است یک کنترل یونیورسال مانند بقیه مدلها و یک کنترل کیبرد دار مانند التیمو ارسال به وسیله گوشی GT-N7000
karim1380 said: سلاماز دوستان اگه مدل داوو 2 گرفته بگه کنترلش چه فرمیه آخه بعضی سایتها میگن کنترلش دورو داره یک طرفش صفحه کلید داره. ممنون Click to expand... این ریسیور مانند التیمو 2 کنترل داره و دقیقا به همان شکل است یک کنترل یونیورسال مانند بقیه مدلها و یک کنترل کیبرد دار مانند التیمو ارسال به وسیله گوشی GT-N7000
sattar darvishi Vu+ Newbie Apr 18, 2014 #3 آقا من این رسیورو گرفتم یه کنترل بیشتر نداره توی وسایل همراه هم همون یه کنترلو نوشته ولی توی دفترچش نوشته کنترل کیبورد دار هم ساپورت میکنه
آقا من این رسیورو گرفتم یه کنترل بیشتر نداره توی وسایل همراه هم همون یه کنترلو نوشته ولی توی دفترچش نوشته کنترل کیبورد دار هم ساپورت میکنه
D dany36 Vu+ Newbie Nov 2, 2014 #4 با سلام منهم توی کارتن یه کنترل بیشتر ندیدم کجا وچگونه میشه کنترل کیبرد دار تهیه نمود
D dany36 Vu+ Newbie Nov 3, 2014 #5 دوستان سلام کسی کنترل کیبرد دار سراغ داره؟یا اینکه آدرسی که بشه اینو تهیه کنم اعلام کنید