Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020.
The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost.
We thank you for being part of the community for the last 15+ years.
You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.
E2'lerde Buket içinde IPTV Kanalı Eklemek (Rehber). Stream İLE ilgili pligin kullanmadanda artık kanal listesi buket üzerinden iptv entekre edip izleyebileceksiniz
emre dostum bligilendirdiği için çalışma gereği duydum kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
İlk önce dreamboxEDIT editörü çalıştırıp cihazınızla bağlantı kurup kullanmakta olduğunuz kanal listenizi cihazınızdan yada yedeğiniz varsa alınız ve buket,e İPTV buketi yaratın ve kullanacağınız editör
Selamlar ben bi kac tane link denedim ama goruntu TV ye 1 dk sonra geliyo. Resmen 1 gafta once heyecanla aldigim makinemden soguttu beni. Blackhole son surum kullaniyorum bana farkli image dene dediler. Onuda yaptim yine olmadi. Su an yurtdisinayim ve sadece Avrupa yayinlarini izliyebiliyorum. Amacim burdan alidigim HD TRT filan yayinlarinin arasina bi kac tane IPTV linki atmakti ama kanallar arasi zappin 1 dk olunca makinemi geri iyade etmeyi dusunuyorum. Varmidir bunun baska yolu? Nstream player denedim oda ayn. Ayrica bu sorunu farkli forumlardada okudum. Sadece benden kaynakli bir sey degil.
Hizli acmada faydasi olurmu bilmem. Dun kesfettim diger sortunu halledebilir. Sag/SOl buttonlarla zapping yaparken IPTV kanalina gelince sorun oluyor. Bazen kanal degisirken bazende Rewind olayi calistirilamadi diye hata veriyo. Sanki TV kanali degil video izliyorum gibi
slm akadasim bu ip linklerini nasil toplu halde cihaza yükleyebilirim kopyala yapistir ancak zaman kaybi elimde 80 den fazla link var aciklama yaparsan sevinnirmm
crazyturk dostumdan alintidir buradan saygilar yolliyorum kendisine
Favori Tv listesine alttaki gibi ekleyin FTA gibi çalışacaktır.Dört örnek satır.
#SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http://user:pass@url:port:Kanal Adı
#SERVICE 1:0:1:0:0:0:0:0:0:0:http://46.252.121.42:4022/udp/238.0.5.20:1234:ALWAYS YOU
#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:rtmp://streamer.a1.net:1935/rtmplive/redundant/channels/Sporttime/SporttimeTV/mp4:channel1_1200:SPORT TIME 1
#SERVICE 4097:0:1:0:0:0:0:0:0:0:mms://yayin7.canliyayin.org/sinema:HD SINEMA
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.