P pietrek Vu+ Newbie Aug 23, 2014 #1 Witajcie Poszukuję Pluginu FastScan, FastSearch z naszymi rodzimymi operatorami nc+ i CP. Widzę, że jest coś na zasadzie tego: AutoBouqetsMaker ale brakuje też mu rodzimych operatorów. Da się coś z tym zrobić?? Na Graterlia bardzo fajnie ten plugin FastSearch działa.
Witajcie Poszukuję Pluginu FastScan, FastSearch z naszymi rodzimymi operatorami nc+ i CP. Widzę, że jest coś na zasadzie tego: AutoBouqetsMaker ale brakuje też mu rodzimych operatorów. Da się coś z tym zrobić?? Na Graterlia bardzo fajnie ten plugin FastSearch działa.
bogdanm Moderator Aug 23, 2014 #2 Ciezko powiedziec nigdy nie uzywalem moze jest cos w tym stylu na VU+ ale ja sie nie spotkalem . Probowales tego pluginu z Gratelii na VU+ ?
Ciezko powiedziec nigdy nie uzywalem moze jest cos w tym stylu na VU+ ale ja sie nie spotkalem . Probowales tego pluginu z Gratelii na VU+ ?
P pietrek Vu+ Newbie Aug 23, 2014 #3 Tak próbowałem on się uruchamia a gdy zaczynam skanowanie to jest "Aktywacja transpondera - nieudana" przy NC+ jak i CP.
Tak próbowałem on się uruchamia a gdy zaczynam skanowanie to jest "Aktywacja transpondera - nieudana" przy NC+ jak i CP.
bogdanm Moderator Aug 23, 2014 #4 Moze jakies dane wpisz transpndera; nie wiem co mozna by doradzic moze ktos z kolegow uzywal juz tego pluginu na VU+ i cos wiecej doradzi.
Moze jakies dane wpisz transpndera; nie wiem co mozna by doradzic moze ktos z kolegow uzywal juz tego pluginu na VU+ i cos wiecej doradzi.