@jwlalek mozesz opisac bardziej konfiguracje swap w bh image
Wejdz w crona i zobaczysz tam jest juz predefinowanych kilka scryptow i mozesz sie tym pobawic opisz poszukaj w dziale How to jest tam pare moich opisow z zdjeciami wiec bedzie ci latwo wyczaic.@bogdanm, @jwlalek, dzieki
@jwlalek mozesz opisac bardziej konfiguracje swap w bh image
@bogdanm, mozesz podac jakis przykladowy skrypt zebym zaladowal i zobaczyl jak to dzila , rozumiem ze to cos takiego jak funkcja autostaru z wina i jeszcze jak bys mi opisal menadzera modulow kernela i funkcje PCsc
W duo2 na ta chwile raczej nie predzej bym to stosowal w wszystkich innych oprocz solo2 i duo2.A więc, wchodzisz niebieskim przyciskiem (naciskając go 2x) w BH Extra Settings. Opcja, której szukamy to "Ustawienia Swap". Po wejściu w BH Swap File Manager naciskamy przycisk (Utwórz) i wybieramy miejsce pliku wymiany, najlepiej jeśli jest to USB. Krok następny to rozmiar pliku wymiany, 256 Mega to chyba najlepszy wybór. Po powrocie do BH Swap File Manager należy aktywować utworzony wcześniej plik wymiany poprzez naciśnięcie (Uaktywnij), status zmienia się na Aktywny. Pozostało tylko nacisnąć przycisk (Autostart) w celu automatycznego jego uruchamiania.
Mam nadzieję, że o taki opis Tobie chodziło
A teraz pytanie do bogdanm: czy w ogóle jest sens mieć SWAP w przypadku Duo2 (ten sprzęt posiada 2GB pamięci operacyjnej)?
@bogdanm, @jwlalek dzieki juz po ustawialem , dzieki za konkret odpowiedzi i ide za ciosem moze ty albo ktos opisal by mi co to jest i do czego sluzy czyli jak uzywac Glass System utility oraz to samo pytanie do Gemini3 , vti panel, trr plugin oraz ts panelW duo2 na ta chwile raczej nie predzej bym to stosowal w wszystkich innych oprocz solo2 i duo2.
Jak ustawic swap w image jest ladnie opisane w dziale how to sa pokolei screny i co gdzie wlaczac.