A asiBenlik Vu+ Newbie Aug 30, 2016 #1 Arkadaşlar OBH 0.6 Vu+Uno cihazıma yükledim. Herşey mükemmel çalışıyordu, fakat güncelleme yapınca boot yapmıyor artık. Black Hole resim "starting" donup kalıyor.
Arkadaşlar OBH 0.6 Vu+Uno cihazıma yükledim. Herşey mükemmel çalışıyordu, fakat güncelleme yapınca boot yapmıyor artık. Black Hole resim "starting" donup kalıyor.
L levi Moderator Aug 30, 2016 #2 asiBenlik said: Arkadaşlar OBH 0.6 Vu+Uno cihazıma yükledim. Herşey mükemmel çalışıyordu, fakat güncelleme yapınca boot yapmıyor artık. Black Hole resim "starting" donup kalıyor. Click to expand... 1 seferlik telnetden asagidaki komut ile guncelle opkg update && opkg upgrade Click to expand...
asiBenlik said: Arkadaşlar OBH 0.6 Vu+Uno cihazıma yükledim. Herşey mükemmel çalışıyordu, fakat güncelleme yapınca boot yapmıyor artık. Black Hole resim "starting" donup kalıyor. Click to expand... 1 seferlik telnetden asagidaki komut ile guncelle opkg update && opkg upgrade Click to expand...
A ahmetoben Vu+ Newbie Sep 5, 2016 #3 şu anki yazılımda update problemi var telnetten bende denedim bu komutla ama bir türlü olmadı güncelleme sıkıntılı
şu anki yazılımda update problemi var telnetten bende denedim bu komutla ama bir türlü olmadı güncelleme sıkıntılı
L levi Moderator Sep 5, 2016 #4 Daha Onceden Bu komutla guncellemisdim dun Aksam da Elle guncelledim sorun yoktu (solose de )