Problem z menu

lev

Vu+ Newbie
Mam pytanko może ktoś wie.
Zainstalowalem nowy Black Hole Vu+ Ultimo 2.1.4
wszystko ładnie skonfigurowałem ale..
jak oglądam nagrany film i zatrzymuje pokazywało mi się menu długie gdzie była komenda do usuniecia filmu.
Teraz jest tylko stop albo kontynuuj.

Film mogę dopiero usunąć po zatrzymaniu i ponownym podświetleniu w katalogu z filmami i wybraniu guzika MENU.

Jak właczyc żeby usun było zaraz przy zatrzymywaniu filmy ??

U mnie na Duo2 i wersji poprzedniej oprogramowania (2.1.3) menu z komendą do usunięcia nagrania pojawia się po naciśnięciu stop na pilocie. Jak do tej pory to zawsze tak było. Nigdy nie instalowałem wersji 2.1.4.

EMC nie sa obsługiwane przez nowa wersje BH

chyba powroce do poprzedniej wersji

Last edited:
Jeszcze jedno.
Po uruchomieniu PermanentTimeShift jak nacisnę guzik na pilocie Record to nie pojawia się menu od nagrywania tylko BH pokazuje zielony ekran i się wykrzacza.

Jeszcze jedno.
Po uruchomieniu PermanentTimeShift jak nacisnę guzik na pilocie Record to nie pojawia się menu od nagrywania tylko BH pokazuje zielony ekran i się wykrzacza.
Zapodaj tego crashloga na forum podesle developerowi lub sam zobaczy na forum.

a gdzie on się znajduje bo nie mogę go znaleźć.
Jesli masz hdd to ebdzie w glownym katalogu na dysku twardym pod nazwa rozpoczynajaca sie na creshlog.
A jesli masz tylko usb to powinien byc na usb tez w folderze /hdd bo pewno podmontowales je jako /usb lub /hdd .

I am using Openpli but I would like to instaal BH for my Ultimo. where I can get (douwload ) the Black Hole image?
thx

Back