Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020.
The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost.
We thank you for being part of the community for the last 15+ years.
You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.
Postovani potrebna mi je pomoc ,
1.kako da proverim da li mom vu+due treba ubaciti CFE i koji (trenutno je image 16.05.2011)
2.Imam SBB antenu sa monoblok-om tri satelita, sada vidi samo hotbird sta treba podesiti ?
3.Preporuka za image.
Postovani potrebna mi je pomoc ,
1.kako da proverim da li mom vu+due treba ubaciti CFE i koji (trenutno je image 16.05.2011)
2.Imam SBB antenu sa monoblok-om tri satelita, sada vidi samo hotbird sta treba podesiti ?
3.Preporuka za image.
1. Ne treba mu to, dovoljno je da ubaciš novi image. Openpli najnoviji sa njihove zvanične strane ubaci. Ali ako je original risiver, a ako nije onda ti ne znam koji mu valja. Dakle prvo provjeri je li ti original risiver, a ne kopija.
2. Šta ti je skraćenica SBB?
Dugme Menu, pa settings, pa Satellite configuration, pa tu izaberi 4 LNBa i na 1 stavi Hotbird 13 e, na 2 izaberi Eutelsat 16 e i na 3 izaberi Astra 19,2 e. Potvrdi na OK ili zeleno dugme, pročitaj na ekranu koje treba dugme, pa provjeri hoće li raditi.
Ako šta ne bude išlo javi se.
Ćao
Hvala na brzom odgovoru radja,
Ne znam da li je original predpostavljam da je original ,kako da saznam? ustvari ovo je najbitnije !
U ovom "image"-u nema mogucnost za 4 lnb ima samo hotbir i astra i neki prelaz na tjuner B.
I nesto sam zabrljao ,skinuo sam "OpenPLi-4.0-beta-vuduo-20160616_usb" i sve je islo po proceduri ali nikako da podigne sistem posle jedno sat vremena i dosta grejanja ja iskljucim risiver i ubacim usb sa predhodnim image-om sad samo radi crvena led a displej ne ispisuje nista .Sta sad ???
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.