Pre dan dva sam ubacivao  BH 2.1.4 ferari iptv  za Vu duo clon.Instalacija je prosla bez problema , podesavanja takodje.Posto je imao  dobru IP tv listu odlucio sam da je  ne  menjam i da stavim neki image  preko meoboot-a. Stavio sam Open vix image na usb i to je sve proteklo ok.Dok se box  bootovao  sa tim Open vix image  u jednom momentu je  zamrznuo i vise nije mrdao.Ugasio sam box odpozadi i ponovo upali d tog momenta na displeju stoji samo starting i ne  mrda.Sve sam probao zivo bilo koji image na usb i ne  mrda.Probao sam i preko dream-upa  ali ni to ne pomaze.Jesam li unistio  flash i mora li jedino flashprogramator da ga vrati u zivot.Unapred hvala za svaku pomoc
d tog momenta na displeju stoji samo starting i ne  mrda.Sve sam probao zivo bilo koji image na usb i ne  mrda.Probao sam i preko dream-upa  ali ni to ne pomaze.Jesam li unistio  flash i mora li jedino flashprogramator da ga vrati u zivot.Unapred hvala za svaku pomoc

d tog momenta na displeju stoji samo starting i ne  mrda.Sve sam probao zivo bilo koji image na usb i ne  mrda.Probao sam i preko dream-upa  ali ni to ne pomaze.Jesam li unistio  flash i mora li jedino flashprogramator da ga vrati u zivot.Unapred hvala za svaku pomoc