Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020.
The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost.
We thank you for being part of the community for the last 15+ years.
You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.
Czy pomoze mi ktos, nie moge sie polaczyc z laptopa z vu+solo2 za pomoca vucc, non stop wyskakuje mi alarm Access violation at address 0052b202 in module "vucc.exe" read of address 00000000.? prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam
Czy pomoze mi ktos, nie moge sie polaczyc z laptopa z vu+solo2 za pomoca vucc, non stop wyskakuje mi alarm Access violation at address 0052b202 in module "vucc.exe" read of address 00000000.? prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam
Moim zdaniem to jest problem tego narzedzia ktore masz na laptopie; moze przeinsataluj go .
A co chcesz robic za pomoca tego programu bo moze lepiej zastosowac cos innego.
VUCC program po prostu rozpakowuje i wchodze do programu bez instalacji, w fillezilla to samo nie laczy z dekoderem , wyskakuje ze nie moze sie polaczyc z serverem, a potrzebuje zgrac plik na mojego vu+solo2
Dzialalo mi pewiem czas bez problemu, a pewnego razu jak chialem go po raz kolejny odpalic po prostu zaczol mi ten blad wyskakiwac i juz nie moge sie polaczyc, wiesz moze co to moze byc?
Dzialalo mi pewiem czas bez problemu, a pewnego razu jak chialem go po raz kolejny odpalic po prostu zaczol mi ten blad wyskakiwac i juz nie moge sie polaczyc, wiesz moze co to moze byc?
Ja nie uzywam tego programu ale jak masz problem z polaczniem sie z dekodrem to moze:
- zainstaluj sobie jakis program do ftp gdzie musisz ustawic IP decodera, haslo i port ma byc ono by to samo co w boxie masz ustawione [ ja uzywam Filezili i Total Comandera i smiaga wszystko }
- sprawdz w boxie co masz ustawione w menu [ powina byc tam widac ip decodera itd]
- mysle ze to ze sie nie laczy to jest problem z tym ze masz zle ustawienia programie heli chodzi i IP i haslo.
Wiesz bo to o co pytasz to jest problem zwykle rozwiazywany przez uzywanie programu do ftp [ Filezila czy tez Total Comander ] malo kto uzywa vucc .
Pewnie nie mozesz sie polaczyc bo nie widzi program IP boxa.
- wiec ustaw IP w boxie przez dhcp lub manualenie
- wpisz ip do fielezili lub Total Comander i sie pomaczysz
Sprawdź swój adres IP w dekoderze i wpisz w odpowiednie pole. Nie pamiętam czy oryginalnie w Black Hole było hasło pod ftp. U mnie hasło jest i jest to "passwd". Użytkownik musi być "root". Powodzenia.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.