Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020.
The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost.
We thank you for being part of the community for the last 15+ years.
You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.
Czy jest mozliwość przestawienia pilotem albo w przeglądarce przez http rozdzielczośći? Ustawiłem na innym TV (HD) 1080P a teraz podłączyłem do TV SD i nie mam obrazu, niestety ten dekoder ma tylko wyjście HDMI i nie mam możliwości w nowej lokalizacji podłączyć go do TV HD. Jak przestawić tę rozdzielczość na niższą za pomocą pitota bez podglądu obrazu albo może się da z przeglądarki?
Nie wiem jakie masz image ale na 100% da rade zrobić pilotem ale musisz pmaitac co wciskać po kolei.
Z weba nigdy nie próbowałem chyba nie da rady ale wejdz na weba przez kompa.
Image jest black hole , z tym zapamiętaniem co po kolei to nie da rady, bo nie widzę nigdzie opisu kolejności używania przycisków w necie. Gdzieś w necie znalazłem przepis ale dotyczący innego dekodera np *3 to 1080P a *4 - 720P, stąd pytanie czy w przypadku VuPlus nie ma takiej kombinacji przycisków na pilocie?
Nie widziałem takowego opisu jesteś pierwszy co pyta o to.
Może podejdź do kumpla co ma tv z HDMI i zamień.
Oblukaj tez weba może jakos da rade zmien no i mozesz tez wgrac image od nowa.
Nie da rady, dekoder wywieziony 300 km dalej, nie ma dostępu do TV HD, ewentualnie dostęp przez teamviewera w tamtej sieci lokalnej, stąd pytanie czy da się to zrobić zdalnie jakoś.
Menu -->OK (Konfiguracja) -->Raz w dół przyciskiem na pilocie -->OK (System) --> OK (Ustawienia A/V) --> Wyjście Wideo --> Raz w lewo przyciskiem na pilocie (Scart).
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.