This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020. The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost. We thank you for being part of the community for the last 15+ years. You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.

Witam wszystkich rodaków !!!!!

Backup najpraktyczniej jest zrobić wtyczką "Backup image na USB" (na pendrive trzeba utworzyć plik tekstowy o nazwie "backupstick"), by w razie niepowodzeń bez zbędnych komplikacji odzyskać poprzedni image.
Co do wyboru image - każdy ma swoje zdanie, mnie odpowiada ten (ma wiele możliwości konfiguracji).

Witam wszystkich !!!

Posiadam VU+ Zero od jakiegoś miesiąca i jestem nim zachwycony :)
(Niebo do ziemi w stosunku do DM800 z HDMI).

Jedyny problem jak na razie to jak ten ch*****y przycisk z diodą zmusić żeby mojego Szajsunga włączał i wyłączał to nie wiem ale jak będzie czas to poszukam na razie CEC mi musi wystarczyć.

Trzymam kciuki że będzie się rozwiać o nowych członków i będzie wiele informacji !

Witam wszystkich !!!

Posiadam VU+ Zero od jakiegoś miesiąca i jestem nim zachwycony :)
(Niebo do ziemi w stosunku do DM800 z HDMI).

Jedyny problem jak na razie to jak ten ch*****y przycisk z diodą zmusić żeby mojego Szajsunga włączał i wyłączał to nie wiem ale jak będzie czas to poszukam na razie CEC mi musi wystarczyć.

Trzymam kciuki że będzie się rozwiać o nowych członków i będzie wiele informacji !
Czy udało Ci się zaprogramować/sparować ten przycisk pilota z TV Samsunga?

Wysłane z mojego SM-T535 przy użyciu Tapatalka

Czy udało Ci się zaprogramować/sparować ten przycisk pilota z TV Samsunga?

Wysłane z mojego SM-T535 przy użyciu Tapatalka

Cześć wybacz dawno mnie tu nie było :) Pewnie juz sobie poradziłeś z tematem mi pomogli na forum :

Pilot a programowanie przycisku "TV" ?
Code:
http://www.vuplus-community.net/board/index.php?threads/Pilot-a-programowanie-przycisku-"TV"-?.25287/&share_tid=25287&share_fid=22174&share_type=t

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Witam i pozdrawiam wszystkich rodaków, jestem nowa i chcę się trochę nauczyć od was obsługi mojego VuSolo2

Back