sspol Vu+ User Dec 13, 2012 #1 سلام دوستان پس از مدتها درخواست بالاخره بخش فارسی سایت بلک هول نیز راه اندازی شده امیدواریم در کنار هم لحظات خوبی داشته باشیم
سلام دوستان پس از مدتها درخواست بالاخره بخش فارسی سایت بلک هول نیز راه اندازی شده امیدواریم در کنار هم لحظات خوبی داشته باشیم
>>Artorius<< >>English Admin<< Dec 13, 2012 #2 VuPlus هیئت مدیره بین المللی است و هر کس از هر کشور استقبال می کنیم. Translation with google
Odiseh Vu+ Newbie Dec 13, 2012 #11 امیدورارم به کمک دوستان بتونیم بخش فارسی رو هرچه قوی تر کنیم و بعد از بخش فارسی در فروم، زبان فارسی رو هم به ایمیج اضافه بشه
امیدورارم به کمک دوستان بتونیم بخش فارسی رو هرچه قوی تر کنیم و بعد از بخش فارسی در فروم، زبان فارسی رو هم به ایمیج اضافه بشه
S strong-team Vu+ Newbie Dec 13, 2012 #12 از تیم بلک هول تشکر میکنم واقعا ممنونمبه همه تبریک میگم از اقای ارتمن عزیز خواهش میکنم توی این برد رسمی هنر ایرانی ها رو به رخ جهانیان بکشه
از تیم بلک هول تشکر میکنم واقعا ممنونمبه همه تبریک میگم از اقای ارتمن عزیز خواهش میکنم توی این برد رسمی هنر ایرانی ها رو به رخ جهانیان بکشه
adel sat BH Lover Dec 14, 2012 #15 درود راه اندازی بخش فارسی رو به تمام ایرانیها و فارسی زبانان جهان تبریک میگم