peyman23600
Vu+ Newbie
با سلام ساده ترین راه شناخت رسیور ویوسولو اصل وتقلبی را بیان نمایید
سپاس
سپاس
با سلام ساده ترین راه شناخت رسیور ویوسولو اصل وتقلبی را بیان نمایید
سپاس
باسلام و خسته نباشید : ازدوستان و استادان شرح کامل ملتی بوت کرد باورژن 2.1.5 ویا 2.1.6 خواهانم . قبلا بنده باورژن های قبلی هیچ گونه مشکلی نداشتم خیلی عالی ملتی میشد تا 9 تا ایمیج به دستگاه نصب میکردم و این اخرین 2 ورژن جدید نمیتونم ملتی کنم تمام کارهای ملتی بوت را انجام میدهیم و همه چیز درست پیش میرود وقتی اولین ایمیج را به فلش ویاهارد نصب میکنیم دستگاه بوت میشود مشگل اینجا است لوگویی ملتی بوت را نداریم که ایمیج را انتخاب کنیم و دستگاه اتوماتیک به ایمیج که نصب کردیم میرود و یا دستگاه لوگوی بلک هنگ میکند که مجبورا دوباره از اول ایمیج بلک هول را نصب میکنیم. در ضمن یاداورمیشوم دستگاه بنده ویودو2 میباشد. قبلا از زحمات دوستان کمال تشگر رادارم
باتشگر از زحماتی شما ملتی بوت را درست کردم باکمک شما ولی بعضی ایمج ها سازگار نیستند مثلا اپن پلای وقتی این ایمیج را نصب میکنیم دستگاه دیگه بالا نمیاد اگر اینرا نیز راهنمایی بفرمایید ممنون میشود باتشگر
به مشتریاتون توضیح بدید که بین عملکرد حافظه فلش و فضای خالی فلش رابطه مستقیم وجود داره (فضای خالی بیشتر=عملکرد بهتر) پس بجای داشتن چندین ایمیج کند، یک ایمیج با سرعت و عملکرد بالا خیلی خیلی بهتره.زحماتی شما کمال تشگر را دارم خوب من خدماتی صوتی تصویری دارم درماه چند تامشتری دارم به خواست این مشتریها این کار انجام میدهم بازم تشگر مرسی
سلامسلام
- کیفیت تصویر در سولو2 و سولو اس ای یکیه یا نه فرق دارن؟
از لحاظ تصویر کدام مدل از ویو برتره؟
باید تو بخش انگلیسی مطرح کنی که توسعه دهندگان بخوننسلام خواستم بگم در ایمیج اوپن بلک هول ۴.۴ گزینه انیمیشن ستاپ که قبلا داست الان در ایمیج جدید حذف شده من از این گزینه که در منو ی ایمیج بود استفاده میکردم اگه امکان داره گزینه انیمیشن ستاپ رو اضافه کنید در ابدیت ایمیج ها چیزی که اضافه نمیشه هیچ موارد خود ایمیج هم حذف میکنن