عادل جان ممنو از لیست عالی ات. من شش ماهی هست که از لیستت استفاده میکنم
امروز یک اکانت گرفتم که اسکای آلمان رو هم داشت . ولی کانال زیادی داخل لیست شما نبود. میخواستم ببینم دلیلی داره بعضی فرکانس های آسترا رو حذف کردی ؟
مثلا: 12304 و 12070 و ...
باز هم ممنون از لیست عالی ات.
با سلام
چطور میشه تو محیط خود رسیور کانالها رو ادیت کرد.ایمج من بلک هول هست.
آقا فرشاد دست گلت درد نکنهدورود فايل ليست ستلايت ها و فركانسها فايل satellite.xmlشايد كسي ليست و ترتيب كانالهاي خودش را دوست داشته و نخواهد ليستي ديگه استفاده كند اما ميخواهد بروزترين فركانسها و ليست ستلايت ها را داشته باشد اين فايل به روزترين و بدون مشكل ترين وسبك ترين فايل براي اين كار هست نحوه استفاده : مشابه اين فايل در پوشه اي كه ليست كانالها را در كامپيوتر تون داريد موجود هست آنرا پاك كنيد و اين فايل را كپي كنيد در ان پوشه ليست كانالها را با دريم اديت باز كنيد و به دستگاه انتقال دهيد و ريبوت كنيد حالا ميبينيد كه ستلايت ها كاملا مرتب شده و همه فركانسها به روز هستليست شامل 40 جهت قابل دريافت در ايران ميباشد بعد از آپديت اين فايل بهتر هست جهت مورد نياز را دوباره اسكن كنيد تا كاملترين ليست كانال را داشته باشيد
سلام عادل جان بابا دمت گرم من چند وقتی بود که به تایپیک قبلی سر می زدم و ابدیت جدیدی نبود تا اینکه امروز متنی اضافه شده بود
که نوشته بود ابدیت ها در این قسمت گذاشته میشه ممنون از اینکه پیام گذاشنید و ممنون از لیست های خوب شما
الان آخرین ابدیت 12/22 هست دیگه؟
سلام
در خدمت هستم
بله اخری همونه فعلا کانالها و فرکانسها تغییرات خاصی نداشتند
معمولن پرش سیگنال بعضی فرکانسها از ال ان بی هستش یه ال انبی یک دهم پریمیوم اصل واسش بندازی درست میشه..خدمت همه دوستان سلام عرض میکنم
خیلی خیلی خوشحالم که اینجا دوستان ایرانی فعال هستند
شاید اینجا جاش نباشه ولی میخواستم بپرسم از شما کسی میدونه که چرا سیگنال بعضی از کانالهای اچ دی روی رسیور من ثابت نیست و کم و زیاد میشه و نمیتونم اون کانالها رو ببینم؟
از پوزیشنر ستاپ هم استفاده کردم ولی نتونستم مشکلم رو حل کنم
در ضمن میخواستم بپرسم که از چه اکانتی باید استفاده کنم که همه کانالهای لیست ارسالی رو بتونم باز کنم ؟
بینهایت ممنونم