@halus61 bir kırsın ps4 ü sabah akşam duacısı olurumInsallah yakinda duzelir halus dostum daha kiramadinmi ps4 be halus millet uzaya cikti![]()

@halus61 bir kırsın ps4 ü sabah akşam duacısı olurumInsallah yakinda duzelir halus dostum daha kiramadinmi ps4 be halus millet uzaya cikti![]()
Onun fixlenmesi icin bence dsmart in ci+ Modulu Vu+ sa gunderilmesi gerekir yada log lazim ama log birakmiyor
dostum ben şöyle bir şey yaptım... bh 2.1.4 de lib içinden modules dosyasını aldım önce 2.1.7 ye sonra da 3.0.1 e attım ikisinde de d smart cı+ modül sorunsuz çalıştı restart sorunu yok olduOnun fixlenmesi icin bence dsmart in ci+ Modulu Vu+ sa gunderilmesi gerekir yada log lazim ama log birakmiyor
Bekliyoruz usta hala %100 olmadımıhalus61 XPicons_32 Bit_Transparent 42.0°E...test...- (220x132)
calışmalar devam ediyor...yakında...+%50 ok...
View attachment 23764
you can download from bh addons server or look hereHello halus61, i'm using your icons, but some are not accurate anymore on 19.2 (CanalSat)
For exemple, Bein 1 and 2 have a new logo.
There is a lot of channels with wrong logo. Are you available to redo your icons ? I can support