O ozkaradag Vu+ User Feb 17, 2013 #1 Selamlar, Levi bir konuda aracı olursan minnettar olacağım. Bizim Galaxy2002 abinin yaptığı listeleri BH'nin Online Settings Feedine alırsak çok çok harika bir iş yapmış olacağız. Sevgiler...
Selamlar, Levi bir konuda aracı olursan minnettar olacağım. Bizim Galaxy2002 abinin yaptığı listeleri BH'nin Online Settings Feedine alırsak çok çok harika bir iş yapmış olacağız. Sevgiler...
L levi Moderator Feb 18, 2013 #2 Slm dostum aksama iletirim no probs Sent from my iPhone using Tapatalk
L levi Moderator Feb 18, 2013 #3 ozkaradag said: Selamlar, Levi bir konuda aracı olursan minnettar olacağım. Bizim Galaxy2002 abinin yaptığı listeleri BH'nin Online Settings Feedine alırsak çok çok harika bir iş yapmış olacağız. Sevgiler... Click to expand... slm dostum bana ulasirmisin yesil isik yandi
ozkaradag said: Selamlar, Levi bir konuda aracı olursan minnettar olacağım. Bizim Galaxy2002 abinin yaptığı listeleri BH'nin Online Settings Feedine alırsak çok çok harika bir iş yapmış olacağız. Sevgiler... Click to expand... slm dostum bana ulasirmisin yesil isik yandi
L levi Moderator Feb 19, 2013 #4 Dostum kanallistesinin URL sini yollarmisin bana tsk Sent from my iPhone using Tapatalk
O ozkaradag Vu+ User Feb 20, 2013 #5 Inki tf özel den verirmisin Lutfen tsk Birde galaxy dostum dosyayi vuplus depo dan verecegini soylemisti AMA 13 Adet liste. Olursa biz Türk Vu+ kullanıcıları olarak çok minnettar kalacağız...
Inki tf özel den verirmisin Lutfen tsk Birde galaxy dostum dosyayi vuplus depo dan verecegini soylemisti AMA 13 Adet liste. Olursa biz Türk Vu+ kullanıcıları olarak çok minnettar kalacağız...
L levi Moderator Mar 1, 2013 #7 Galaxy ye ilettim msn den illaki kendi web sayfasi olacakmis istenen bu dostum Sent from my iPhone using Tapatalk
Galaxy ye ilettim msn den illaki kendi web sayfasi olacakmis istenen bu dostum Sent from my iPhone using Tapatalk