Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Mircek jarane, nadam se da ti necu tako brzo dosaditi sa pitanjima i podpitanjima

))))))) Zupy skinuo sam tvoje uputsvo kako se ubacuje image pa cu se malo igrati kad se vratim s posla negdje oko 19,00. Hajde dajte mi prijedlog koji hdd da kupim i ubacim unutra jer sam u principu uvijek imao hdd u svakom resiveru i ne bih da mjenjam navike ahhah cujemo se ekipo sigurno i vise desetina puta ....
))))))) Zupy skinuo sam tvoje uputsvo kako se ubacuje image pa cu se malo igrati kad se vratim s posla negdje oko 19,00. Hajde dajte mi prijedlog koji hdd da kupim i ubacim unutra jer sam u principu uvijek imao hdd u svakom resiveru i ne bih da mjenjam navike ahhah cujemo se ekipo sigurno i vise desetina puta ....drma me nervoza ko ono pred prvi sudar s trebom

))) nakon sto sam odgledao par tekmi (malo hokej malo premier League malo premijer liga i da ne nabrajam dalje) moji prvi utisci (a i familije) su zadovoljavajuci to je to OK no idmeo dalje. Micek posto si ti maestro za skinove ima li neki po tvom izboru da mi sve info spuca u onu donju traku da ne moram 2X tipkati OK, (ono sto si svojevremeno nekada napravio za DM700s mislim da se zvao nesto green ili tako nesto) onda dalje - lilsta od nettv-a mi je radila citavo vrijeme dok sam gledo derbi (Zeljo - Sarajvo) i onda nakon toga blok i ni da mrdne ?????????? mozda nesto treba mjenjati u linijama jer ja imam format koji je za Open PLI. To je to sto me za sada malo zeza ako neko ima sa idejom sta da radim tu sam ....... jos uvijek
))) nakon sto sam odgledao par tekmi (malo hokej malo premier League malo premijer liga i da ne nabrajam dalje) moji prvi utisci (a i familije) su zadovoljavajuci to je to OK no idmeo dalje. Micek posto si ti maestro za skinove ima li neki po tvom izboru da mi sve info spuca u onu donju traku da ne moram 2X tipkati OK, (ono sto si svojevremeno nekada napravio za DM700s mislim da se zvao nesto green ili tako nesto) onda dalje - lilsta od nettv-a mi je radila citavo vrijeme dok sam gledo derbi (Zeljo - Sarajvo) i onda nakon toga blok i ni da mrdne ?????????? mozda nesto treba mjenjati u linijama jer ja imam format koji je za Open PLI. To je to sto me za sada malo zeza ako neko ima sa idejom sta da radim tu sam ....... jos uvijek