Predr@g settings E2

Predr@g settings E2 13.08.2012

Attachments

New Predr@g settings E2 23.08.2012

Attachments

New Predr@g settings E2 30.08.2012​

Attachments

Use SplitThisList and make a list of your choice. Predr@g settings E2 - 02.11.2012

Astra 19.2E
HotBird 13E
Astra 19,2 & HotBird 13E
19E+16E+13E
19E+16E+13E+0.8W
19E+13E+7E+42E
19E+16E+13E+7E+0.8W
28E+23E+19E+13E
28E+23E+19E+16E+13E+7E+0.8W+30W
13E+16E+7E+4.8E+39E+42E
28E-30W
42E-30W

Attachments

Kolega Predraze,
imam nekoliko prim jedbi i predloga za dalje :

1. Jako je tesko naci neki sportski,filmski/dok HD program kad nema izdiferenciranih foldera HD sport/HD movie/HD nature/HD music...
Cini mi se da je to must have !
2. Digi tv bi ti trebao izgledat kao kod Don@. Ti si ga bez potrebe podijelio i masu kanala ti fali u ExYu digi folderu, kao sto su viasat explorer,viasat histroy,discovery CE,a na primjer jedan od najboljih kanala iz Digija nemas ni u jednom ni u drugom DIGI TV folderu - Viasat Nature.
3. Neka ti liste krecu po popularnosti nekih kanala a ne po abecednom redu. Recimo udjem u Sky sport i docekaju me neki lijevi kanali umjesto da je u startu Sport HD1/2/3 ,calcio...sto 99% nas trazi kad otvara taj folder. Dakle malo vise intiutivnosti.
4. Paketi poput total tv i max tv neznam cemu ce.

Naravno ovo je sve konstruktivna dopuna da tvoj rad bude jos bolji. Ocekujem odgovor kad procitas.

Hvala za dosadasnje liste.

Probacu ovo sredit sa digijem ali mislim da su ove liste sasvim ok narocito kod sky italija.Iskren da budem promene su svakodnevne i da bi lista
bila perfektna moras non stop visiti na netu.
Probaj sam, pa ces videti, da se menjamo da ja odustanem a ti predjes raditi liste.

pozdrav

Znam kako to izgleda izbacio sam par svojih ranije...i zato i cijenim rad.
Ali ako se vec radi mislim da je dobro u hodu doradjivati i ispravljati stvari kao i oslusnut sto ljudi misle,pa ako je bolje od postojeceg ili prakticnije implementirat.

Ja sam misljenja da uopste i ne treba da ima posebno buket sa HD kanalima kada ih u svakom buketu imas (sky italija u buketu sport imas i sd i hd kanale)pa cu videti da ih posebno odvojim.Digi sam sredio treba mi samo malo vremena da odlucim sta je najbolje da uradim.

Pa i tako moze, da nema HD buketa, ali onda da se odvoji za svaki paket njegovi HD kanali, tipa Sky De HD i SKy De obicni,POlsat HD,polsat obicni i td, kao sto to radi @Beli1910.
I da kanali u buketima pocinju po ucestalosti koriscenja a ne po abecednom redu,mnogo je ljepse za koirscenje. Dakle za svaki HD paket recimo: sport HD,filmski HD,dok HD...

Back