Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
(...) w następnym tygodniu max do 10 dni pozna oficjalne stanowisko producenta i co tam w obecnej chwili wymyślili.(...)
Jest to mój pierwszy post. Witam wszystkich serdecznie. Mam 2 tygodnie VU+Solo. Kupiłem ten tuner dlatego, że posiada gniazda CI. Czekałem aż usuną problemy z obsługa **** TNK HD. Zainstalowałem VTi v. 2.3. Kupiłem **** z kartą. Poustawiałem co trzeba, ale moduł pracuje kapryśnie. Zaniki dekodowania, pikseloza, zwiechy itp. Nie wiem czy ten mój (tuner lub ****) tak ma?
Na razie tragedia ( może tylko u mnie ???). Jednak na innych forach (np Laki) tez opisują ,że nadal są problemy.
Cóż jednak mozna wymagać od urządzenia za 100 zł ? (220- 120 (trzy miesiace za pakiet)).
Dziwne jednak ,że tunery typu Globo lub Ferguson za kilkaset złotych pracuja prawidłowo z tym CI.
ja bym powiedział na 50%, mam moduł TNK HD i działa on tak sobie, co pochodzę po kanałach to znika mi obraz, wyciągnięcie i wlozenie modu pomaga, ale jest to mega wkurzajace, generalnie do normalnego uzywania nie nadaje sie, czekam na poprawki, jak nie to sprzedaje VU+Ja bym powiedzial ze narazie obsluga modulow jest zrobiona na 90% poniewaz wystepuja problemy przy rebocie boxa oraz nie dziala w wszystkich slotach boxa. Po pierwsze sporobuj zainstalowac image BH w twym boxie powlaczac wysokie bitrate; na kanalch w symulcrypcie wybierz rodzaj kodowania.
ja bym powiedział na 50%, mam moduł TNK HD i działa on tak sobie, co pochodzę po kanałach to znika mi obraz, wyciągnięcie i wlozenie modu pomaga, ale jest to mega wkurzajace, generalnie do normalnego uzywania nie nadaje sie, czekam na poprawki, jak nie to sprzedaje VU+