@kartal34 çok teşekkürler. Müsadenizle birtanesini mvi olarak ekliyorum. Bence eğer mümkünse Resimleri mvi olarak ekleyebilirseniz çok daha kulanışlı olur. Tabi'ki siz bilirsiniz. Eğer mvi oluşturmada bilginiz yoksa, yardımcı olunur ve aslında "xorionBootLogoMatik" proğramı ile çok basit.
Senin programı denedim ama çıktı alamadım, sadece yükle butonu var, herhalde önce Vu+ içerisine atıp oradan almak gerek. İleride bana biraz tarif edersin, sende uğraşmazsın
Yorumlarınız için teşekkürler.
Kısaca anlatayım,
BH için bir Resim 3 farlı yapılıyor.
Tek Resim ama farkları üzerindeki yazılar.
STARTİNG GUİ > backdrop.mvi
BOOTİNG... > bootlogo.mvi
LOADİNG DEFAULT > bootlogo_wait.mv
Hazırladığımız bu 3 Resimi Xorin-logo ile, önce resim 1920x1080 ise' seçiyoruz ve uygun yere açıp ve çevir sonra vu+'a gönderiyoruz
Bir Tip vereyim, eğer Radio seçimde "internet-Radio" kulanıp ve cihazı o kanal üzerinde yeniden başlatılırsa Bootlogo sürekli görünür. bu size çok faydesı olur, resimi deha basit kontrol edersiniz.
Resimler tamam ise DCC e2 > usr/shre/vuplus-bootlogo açıp 3 mvi resimi belirtiğimiz dosyaya gönderip ve o dosya üzerinde sağ tıklayıp (Archiv- rar veya zip) oluşturup BH foruma direk yükleyebilirsiniz.
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.