T tansu Vu+ Newbie Dec 10, 2016 #1 vu+ zeroda open atv image son guncellemeden sonra tum sistem gitti napmam lazim?
ahmetcalisan Vu+ Newbie Dec 11, 2016 #2 Aynı şekilde, ben de aynı sorunla karşılaştım. Kullanılmaz halde şuan, açılmıyor.
T tansu Vu+ Newbie Dec 15, 2016 #4 levi said: Yeni imaj atilmiyirmu Click to expand... yeni imaj attim open atv 5.3 blackhole atilsa dahami iyi olurdu sizce?
levi said: Yeni imaj atilmiyirmu Click to expand... yeni imaj attim open atv 5.3 blackhole atilsa dahami iyi olurdu sizce?
T tansu Vu+ Newbie Dec 15, 2016 #5 ahmetcalisan said: Aynı şekilde, ben de aynı sorunla karşılaştım. Kullanılmaz halde şuan, açılmıyor. Click to expand... yeni imaj atinca duzeldi open atv 5.3 yuleyebilirsiniz usb bellekten
ahmetcalisan said: Aynı şekilde, ben de aynı sorunla karşılaştım. Kullanılmaz halde şuan, açılmıyor. Click to expand... yeni imaj atinca duzeldi open atv 5.3 yuleyebilirsiniz usb bellekten
L levi Moderator Dec 16, 2016 #6 ONLİNE update sorunlu oldugundanmis openatvde mod arkadasimiz apachi soyledi