آقای ایمان با ایمیل من تماس بگیر من فروشنده در تهران می شناسمreza1340.tehran@yahoo.com
بادرودو سباس رسیور vuduoداد یا نه متشکرم بخاطر کمی حجم فلش ورم بیشتر اوقات هنگ میکنه چیکار باید کرد وایا میشه فلش و رم این رسیورو ارتقا
دوست عزیز اینجا باید فارسی بنویسیدwhat difference between hardware 3D suport or software 3D suport in vu uno and other kind of vu modeles?PLZ
اقا جان من برای همه همین طور هست و به خاطر فرمت غیر استاندارد شبکه هستدوباره تکرار میکنم
کانال تهران تی وی روی ماهواره هاتبرد صدا نداره در حالی که زاغارت ترین رسیورها مثل کائون صداش رو دارن - رسیور بنده وو سولو
یعنی واقعا کسی علم جواب دادن به این سوال رو نداره ؟؟؟
با تایم شیفت کردن صداش اومد اما فریز داره
و باز هم حتی کسی 1 کلمه جواب نمیده
T.TV
با سلام
می باشد اینترنت وایرلس دارم چگونه می توانم رسیورم را به اینترنت وصل کنمVU plus Duo . رسیور من مارک
سلام من رسیور انو دارم با ایمیج بلک هول هم فلش 16 و هم فلش 4 گیگا بایت دارم اما نمی دونم چرا نمیشه با دستگاه سالم رکورد کرد چه hd چه sdتماما میشکنه سالم نمیتونه رکورد کنه چه کار باید انجام داد
سلام من ایمیج بلک هول 1.7.9 لایت را نصب شده دارم ویک هارد وسترن دیجیتال 2 ترابایت هم وصل کردم فرمت هارد لینوکسی هستش و قبلا تعدادی مدیا داشتم حالا وفتی رکورد میکنم مشکلی نیست ولی موقع نمایش فیلم رکورد شده را با استپ و فریز
پخش میکنه؟
با سلام
این ایمیج جدید بلک هول کی قرار بیاد این بار یه خورده تاخیر کرده علت خاصی داره