با درود
من یک دستگاه VU SOLO دارم
در حال حاضر بهترین ایمج و امولاتور چی هست؟
دروود
من آخرین ورژن بلک هول رو روی وی یو سولو نصب کردم ولی خیلی وقته که با ایمیج جدید بوت لوگو و اسکین هیج تغییری نمیکنه و مثل قبل میمونه درحالیکه خود ایمیج آپدیت میشه. مشکل از کجاست؟
ممنون ولی قبلا با هر آپدیتی هم بوت لوگو هم اسکین آیکون ها و همه چیزای گرافیکی تغییر میکرد و هر آپدیت جدیدی هم که میاد توی عکساش مشخصه همه چیزش تغییر کردهبوت لوگو و اسکین که عوض نمیشه. شما اگر میخواید میتونید بوت لوگو و اسکین دلخواهتون رو خودتون نصب کنید
شما عکس های داخل تاپیک ایمیج جدید رو در نظر نگیر. بوت لوگو ایمیج بلک هول تو 4 سال گذشته که من لینوکسی دارم همین بوده. فکر کنم روی ورژن 3 اسکین دیفالت عوض شد. همونطور که گفتم با آپدیت ایمیج بوت لوگو و اسکین عوض نمیشه. اگر با نصب ایمیج اسکین و بوت لوگو دستگاهتون عوض شد، احتمالا فول بکاپ کسی رو نصب کردید.ممنون ولی قبلا با هر آپدیتی هم بوت لوگو هم اسکین آیکون ها و همه چیزای گرافیکی تغییر میکرد و هر آپدیت جدیدی هم که میاد توی عکساش مشخصه همه چیزش تغییر کرده
سلامسلام
دوستان عزیز چرا شبکه 3 اچدی من تو بدر هنگام پخش فوتبال صدا نداره ریسیور ویو دوو2 میباشد
رسیور چیه؟ دیش ثابته یا موتور داره؟سلام د وستان و اساتید به برکت دستان توانمد مسیولین کشو دیگه فروم فارسی زبان نداریم یه سوال از خدممتون داشتم من به تازگی و توسط خودم یه افست نصب کردم ولی تنظیمات داخل رسیور رو بلد نیستم یه راهنمایی کوچولو بکنید چطوره داستانش
یعنی شما تو این 15 ساله که فیلتر شده نمیدونی یوتوب فیلترهسلام . رسیور من زیرو هست . اخرین ایمج رو نصب کردم اما یوتوب گار نمیکنه . مشکل اتصال به شبکه میزنه .
جناب مهندس من ساکن ایران نیستمیعنی شما تو این 15 ساله که فیلتر شده نمیدونی یوتوب فیلتره
طبق اعلام تهیه کننده های ایمیج بلک هول، کار کردن یوتیوب روی این ایمیج نیاز به یک سری تغییرات از طرف شرکت ویوپلاس داره. این تغییرات تا امروز انجام نشده و به نظر من دیگه هم انجام نخواهد شد.جناب مهندس من ساکن ایران نیستم
با سلام. لطفا آدرس گروه را در پیوی برای من هم بفرستیدبیا گروپ تلگرام تا کمکت کنیم