halus sky it logo degismis onceden maviymis simdi mavi kirmizi olmusLevi hocam arkadaşların isdeklerini anlayamadim sen bir el at...
digeride 7 west nile sat picon istemis
halus sky it logo degismis onceden maviymis simdi mavi kirmizi olmusLevi hocam arkadaşların isdeklerini anlayamadim sen bir el at...
Ok levi hocam calısmalar baslamısdir...halus sky it logo degismis onceden maviymis simdi mavi kirmizi olmus
digeride 7 west nile sat picon istemis
kolay gelsinOk levi hocam calısmalar baslamısdir...
Kolay gelsin bekliyoruz bakalim.halus61 XPicons_32 Bit_Transparent 13.0°E...test...- (220x132)
SkyItalia...test...
Cinema + Sky Sport...new logo...
calışmalar devam ediyor...yakında...
View attachment 22571
Eyvallah levi hocam 2.3 güne tamamdir...Kolay gelsin bekliyoruz bakalim.
Settings olarak... vhannibal kullanılmıştır...
halus61 XPicons_32 Bit_Transparent 19.2°E...full...- (220x132)
Movistar+...ok
220x132...
100x60...
50x30...
View attachment 22497 View attachment 22498 View attachment 22499
Ok...time...16e...First of all thank you for your hard work I wanted to ask you if it may be possible, when you find time, to make XPicons_32 Bit_Transparent for 16e, specially for max tv? Thank you.
Levi hocam biraz sikintiler vardi ancak temizledim...sende yokdun hocam ...+ bir isteyom olacak senden akşama yazarim...eline saglik kacak nerelerdesin sen
Tatildeydim gelince de biraz rahatsizlandim suan iyi Hersey Tamam bekliyorumLevi hocam biraz sikintiler vardi ancak temizledim...sende yokdun hocam ...+ bir isteyom olacak senden akşama yazarim...
Cok gecmiş olsun hocam...ege nin denizi ve kokareci yaramadi sana levi hocam...Tatildeydim gelince de biraz rahatsizlandim suan iyi Hersey Tamam bekliyorum
Sent from my iPhone using Tapatalk
saol halus deniz ve havuzu iyiydi de birde akcaabat koftesi olsa iyi olurduCok gecmiş olsun hocam...ege nin denizi ve kokareci yaramadi sana levi hocam...
ahh hocam bilmiyordum ki buralardasın bilseydim gönderirdim akcaabat koftesini sana tüm köfteler veda olsun hocam...saol halus deniz ve havuzu iyiydi de birde akcaabat koftesi olsa iyi olurdu