skini bh.tgz yapmaya calisiyorum yesileniyor dostumlevicim seni yakalamışken skini deneyebildin mi
olur abim isterim şu ana kadar hic karşıma çıkmamışdı haftasonu sabahlarız sende müsahit olursan...halusum sanada öğretelim bu işi
anladım dostum sen haledersin bu işibh.tgz yaptim kuruldu skin bolumune de eklenti bulumunde gorulmedi ondan yesillik yapti 2 saat ugrastim gec olmustu oyle biraktim furkancim
epey yaklastik sonuca hissediyorumanladım dostum sen haledersin bu işi
halusum cumartesi akşamı olsun sabahlarız
onu ancak patron bilir dostumtamam dır abi inşallah cumartesi yeni sürümde gelir dimi levi hocam...
yok kendi addonsundan kurmadim imajda sadece iki eklenti vardi dostumdostum imajda sıfırdan kurmuşmuydun yada daha once kendi addonsun dan yukleyip kaldırdın mı
dostum save my skin den save ettinmi birde usr share enigma2 için mymetrixhd yuklenmişmiydiyok kendi addonsundan kurmadim imajda sadece iki eklenti vardi dostum
eklentilerden gorunmedigi icin save ny skin olayina gelemedik daha manual yapmadim bh.tgz cevirip yapmaya calisiyorum dostumdostum save my skin den save ettinmi birde usr share enigma2 için mymetrixhd yuklenmişmiydi
tamamdır dostum sana zahmet verdiriyorum hakkını helal eteklentilerden gorunmedigi icin save ny skin olayina gelemedik daha manual yapmadim bh.tgz cevirip yapmaya calisiyorum dostum
hic zahmetmi olur dostum helal olsun dostumtamamdır dostum sana zahmet verdiriyorum hakkını helal et
saoğlun dostlar levicim selamlar