aymen
Vu+ Newbie
thank youMedya / usb / XPicons / picon ...... media / usb / picon ...... media / usb / picon_50x30
but can you explain how to set up in duo²
i tried and doesn t work
thank youMedya / usb / XPicons / picon ...... media / usb / picon ...... media / usb / picon_50x30
You should send them in media/usb/picon with XPicon media/usb/XPicon/picon direction and you need compatible skinthank you
but can you explain how to set up in duo²
i tried and doesn t work
Tsk dostum demek ki editleme yetkin geldi![]()
.tgz olarak verseydin dostum yoksa FurkanB iyi hoca degilmi yada FurkanB dostum yapsin onuda
.tgz olarak verseydin dostum yoksa FurkanB iyi hoca degilmi yada FurkanB dostum yapsin onuda
Sent from my iPhone using Tapatalk
levi hocam edit yok hala yoksa 1.mesaja yükleyecektir
FurkanB abim ayarlayacak öyle kararlaştık.zamanım olmadı öğrenmeye hala meoboot image yüklüyorum saygılar...![]()
öğretecem ben sana halusum levicim talebem camdan kaçıyor
özgürlük ne güzel birşey değil miabim ben firari biriyim özgürlük icin her yola varım...
Halusum link verme backup de vermeabim senin nerde backup...
aynen dostum adam resmen firar ediyorAslinda biz halusa firarci niki takalimmi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslinda biz halusa firarci niki takalimmi
Halusum link verme backup de verme
kolayı var halusum firar-halus61 nasıl![]()
Bence guzel
Sorunyok Halus dostum
Edit olayini sorayim bir bakalim picon Lara gelince kendisi kontrol edecek hepsini ondan sonra ekleyecek o sari sadece gostermelik dostumlevi hocam bu edit hakkım nezaman gelecek ayrıca addons hala görünen birşey yok (picon) merakla bekliyoruz ben ve saz arkadaşlarım ayrıca bh acılış logosu bende sarı deyil neden cıkmıyor kafamı yediler arkadaşlar benim müstri ler...saygılar...