سلام
لطفا راهنمایی کنید : آموزش اضافه کردن ماهواره و ترانسپوندر جدید در وی یو پلاس را میخواستم
رسیور من ماهواره یاهست 52.5 را نداره
سلام
لطفا راهنمایی کنید : آموزش اضافه کردن ماهواره و ترانسپوندر جدید در وی یو پلاس را میخواستم
رسیور من ماهواره یاهست 52.5 را نداره
با سلام به استاد عزیزكلا پلاگين هاي سيستمي را نميتونيد پاك كنيد اينها برروي هسته اصلي ايميج نصب شده از ايميج جديد بخاطر ناپايدار بودن استفاده نكنيد
دوستان و مدیران بخش ویو پلاس بهترین و کاملترین ایمیج برا ویو پلاس بلک هول هستش ولی از نظر من 3 تا ایراد داره 1.وب بروزر مانند ایمیجهای دریم بصورت دیفالت نصب شده نداره 2. با ضبط و پخش کانالهای فول اچدی بوسیله یو اس بیمشکل داره و در حالت پخش کانال ضبط شده رو با فریز نشون میده 3. مشکل تلتکس داره و زبان عربی و فارسی رو ساپورت نمیکنه.حداقلش اساسی ترین مشکل همون ضبط و پخش بویسلهیو اس بی هستش که من تست زدم و با ایمیج اوپن پی ال آی همچین مشکلی نبود.این موارد باید به تیم بلک هول گزارش بشه تا مشکلات رو حل کنن که اگر انجام بدن نور الا نورمیشه .
مرسی.ولی یو اس بی من مارک سونی هستش و با ایمیج پی ال آی روی سولو2 تست
زدم مشکلی نداشت و کانال اچدی که ضبط کردم به راحتی و خیلی روان پخش کرد و قبلا که دریم 7020 اچدی داشتم هم همچین مشکلی نبود
سلام .مشکل وب بروزر حل شد با نصب اچ بی بی .مشکل هارد هم با نصب هارد انشاله حل میشه .تلتکست هم انشاله در آینده تیم باک هول حل میکند.[/quoسلام .مشکل وب بروزر حل شد با نصب اچ بی بی .مشکل هارد هم با نصب هارد انشاله حل میشه .تلتکست هم انشاله در آینده تیم باک هول حل میکند.
با نصب ایمیج جدید.. و فعال گذاشتن وب بروزر واچ بی بی تو لازم نیست چیزینصب کنی وخودش انلاین نصب میکنه ن