سوالات و مشکلات عمومی

سلام . شما پاور دستگاه رو چک کن اگر مشگل نداشت رسیور شما باید ایسی فلششش در بیاد پروگرام بشه یا توسط برد bbs جیتگ بشه

ممنون که جواب دادین،موقعی که به برق میزنم چراغ پورت شبکه در پشت دستگاه هم روشن میشه و وقتی به پورت مثلا شماره 3 مودم وصل میکنم با زدن رسیور به برق چراغ پورت 3 مودم هم روشن میشه از طرفی وقتی برای چند لحظه دست روی هیت سینک سی پی یو میزارم به مرور گرم میشه بهمین دلیل فکر کنم پاور سالم باشه، برای جیتگ بی بی اس تمام نرم افزارهاش دانلود کردم ولی به بورد مخصوص نیازه ،که در دسترسم نیست شما جایی سراغ ندارید که همچین بردی برای فروش داشته باشند؟

اخر كار شما ها اين بخش را تعطيل ميكنيد
بابا چرا متوجه نيستيد
در اين سايت حرف از مسائل شيرينـــنگ غير قانوني هست
خیلی متاسفم من نمی دونستم

ممنون که جواب دادین،موقعی که به برق میزنم چراغ پورت شبکه در پشت دستگاه هم روشن میشه و وقتی به پورت مثلا شماره 3 مودم وصل میکنم با زدن رسیور به برق چراغ پورت 3 مودم هم روشن میشه از طرفی وقتی برای چند لحظه دست روی هیت سینک سی پی یو میزارم به مرور گرم میشه بهمین دلیل فکر کنم پاور سالم باشه، برای جیتگ بی بی اس تمام نرم افزارهاش دانلود کردم ولی به بورد مخصوص نیازه ،که در دسترسم نیست شما جایی سراغ ندارید که همچین بردی برای فروش داشته باشند؟[

man khodam daram in bordo dar khetmatam

سلام اگر کسی دسترسی داره مکاتبه کنه با این تیم بلک هول بگه این قابلیت زیرنویس فارسی رو با مدیا پلیر اضافه کنند الان رسیور 200 تا 400 تومنی مدیاپلیرشون راحت زیرنویس رو میخونه از تو هارد

سلام اگر کسی دسترسی داره مکاتبه کنه با این تیم بلک هول بگه این قابلیت زیرنویس فارسی رو با مدیا پلیر اضافه کنند الان رسیور 200 تا 400 تومنی مدیاپلیرشون راحت زیرنویس رو میخونه از تو هارد
سلام دوست عزیز
بله برای نمایش زیرنویس فارسی با مدیا پلیر دیفالت خیلی مشکلات هست متاسفانه
استفاده کنید که بدون مشکل زیرنویس فارسی رو نمایش میده."MediaPlayer2ab" در حال حاضر شما میتونید از پلاگین
البته باید رو دستگاه حتما فونت فارسی هم بریزین تا بتونید کلا زیرنویس فارسی رو اجرا کنید

سلام من یک اسکین رو وودو نصب کردم الان سیستم بالا نمیاد اگه امکان داره مسیر اسکین رو بفرستید تا با فایل زیلا پاکش کنم

سلام.
دوستان کسی میدونه چطوری باید با تیم بلک هول تماس گرفت؟

دوست عزیز منظورتون از تماس چیه؟

خب همین سایت بلک هول هست دیگه
به زبان لاتین تو بخش مورد نظر سوالتو مطرح یا با یکی از مدیران با ایدی قرمز رنگ پیام خصوصی بزن

سلام.
دوستان کسی میدونه چطوری باید با تیم بلک هول تماس گرفت؟

دوست عزیز منظورتون از تماس چیه؟

خب همین سایت بلک هول هست دیگه
به زبان لاتین تو بخش مورد نظر سوالتو مطرح یا با یکی از مدیران با ایدی قرمز رنگ پیام خصوصی بزن

با سلام به همه دوستان
لطفا به قوانین سایت احترام بگزارید و الا مطمئنن این بخش در آینده نزدیک بسته خواهد شد اگر تا به حال بسته نشده صرفا به دلیل این هست که مطالب به فارسی هست در بخش انگلیسی به محض صحبت در مورد موارد مرتیت با شرینگ کاربر حداقل برای یک هفته از دسترسی به سایت محروم میشود جالب اینجاست که بعضی از ذوستان در امضا خود تبلیغ فروش شرینگ میکنند

امكان ارتقا بر روي خود دستگاه نيست
اما چاره كار شما
اول اينكه ايميج لايت بدون اچ بي بي را استفاده كنيد
دوم اينكه اگه هارد يا پو اس بي داريد مسير پلاگين ها را در نصب برروي اونها ببريد همينطور پيكون ها و...
ميتونيد از پلاگين كاخ ايراني كه در همين سايت ميتونيد پيدا كنيد استفاده كنيد
با سلام به آقا فرشاد
میخواستم بدونم
پلاگين كاخ ايراني
برای ایمیج جدید2-0-2 آمده اگه جواب مثبته لطفا میشه لینک دسترسی رو بزارین چون من هر چی گشتم نتونستم جدیدشو پیدا کنم قدیمیش هستم ممنون میشم

سلام دوست عزیز
بله برای نمایش زیرنویس فارسی با مدیا پلیر دیفالت خیلی مشکلات هست متاسفانه
استفاده کنید که بدون مشکل زیرنویس فارسی رو نمایش میده."MediaPlayer2ab" در حال حاضر شما میتونید از پلاگین
البته باید رو دستگاه حتما فونت فارسی هم بریزین تا بتونید کلا زیرنویس فارسی رو اجرا کنید
پلاگن رو برام قرار بده برای پیتون 2.6

باسلام دستگاه من التيما هست
چند روزي هست در روي 7 درجه شرقي در كانل صداي امريكا صدا قطع و صل ميشود

با سلام به آقا فرشاد
میخواستم بدونم
پلاگين كاخ ايراني

برای ایمیج جدید2-0-2 آمده اگه جواب مثبته لطفا میشه لینک دسترسی رو بزارین چون من هر چی گشتم نتونستم جدیدشو پیدا کنم قدیمیش هستم ممنون میشم
خير
اين پلاگين فقط همراه ايميجي كه خود تيمش ريليز ميكنه قابل دسترس هست
كه پيشنهاد نميكنم فعلا استفاده شود

سلام دوستان ريسور بنده اولتيما ميباشد چند روزي ميشه در كانال صداي امريكا در مسير يوتيلست دبيليو3 مشكل صدا دارم خوهشمندم اگر كسي ميداند منو راهنمايي كند با تشگر

خير
اين پلاگين فقط همراه ايميجي كه خود تيمش ريليز ميكنه قابل دسترس هست
كه پيشنهاد نميكنم فعلا استفاده شود
آقا فرشاد پلاگین یا پلاگینهایی جایگزین برای آن پیشنهاد میکنید
در ضمن اسپینر سلکتور برای نسخه 2-0-2 بلک هول آمده است

سلام دوستان من میخواستم یه گیرنده تلوزیون دیجیتال برای کامپیوتر یا همون​
dvbt-t usb stick​
بگیرم و به عنوان یه تیونر یو اس بی رو دستگاه خودم استفاده کنم کسی میدونه چی تو بازار هست که سازگار باشه؟ با ایکس ویژن تست کردم نشد​

با سلام به همگی
سوالی داشتم :
قصد تهیه ویوو سولو 2 رو دارم ... آیا در آینده با توجه به سخت افزار بسیار قوی وسوو سولو 2 شاهد این خواهیم بود که برنامه هایی کامل تر و جدید که در مدل های قبلی امکان ساختش نباشه برای سولو 2 عرضه شه ؟
یا تنها پیشرفت دستگاه فقط در زمینه سخت افزار بوده و نرم افزار ها در تمامی مدل ها به یک صورت عرضه میشن ؟

با تشکر

Back