سوالات و مشکلات عمومی

اخر كار شما ها اين بخش را تعطيل ميكنيد
بابا چرا متوجه نيستيد
در اين سايت حرف از مسائل شيرينـــنگ غير قانوني هست

با سلام ایا راهی هست که اسکین ایمیجهای دیگه رو روی بلک هول نصب کرد

سلام فکر کنم vu uno ویروسی شده وقتی باdcc به TMPمیرم چند تا فایل اضافه با حجم صفر دارم که بعد از پاک کردن دوباره میاد سیسکم هم که میریزم یه دفعه حجمش چند برابر میشه که یا نصب نمیشه یا در حین نصب کرش میکنه چند بار ایمیج عوض کردم حتی ویندوز و کل برنامه ها رو از اول دانلود کردم نشد لطفا راهنمایی کنید

سوالتون خيلي بهم ريخته هست
درست بنويسيد تا متوجه شوم
در ضمن در انيگما چيزي به نام ويروس وجود ندارد
!!!

با سلام بنده هارد اکسترنال یک ترابایتی دارم بعضی وقتها رکورد نمی کنه منظورم دستگاه هاردو مشناسه ولی رکورد نمیکنه عللتش چی میتونه باشه.متاسفانه همچین مواردی در مواقع ضروری پیش میاد:دوم پلاگین واترست در ایمیج جدید درست عمل نمیکنه ویا مناطق پوششی از ایران خبری نیست

ایام را از شما مبارکباد . ایام می ایند تا بر شما مبارک شوند . مبارک شمایید : نوروز باستانی بر همگان مبارکباد .

سلام
چطوری میشه کاربرد کلیدهای ریموت کنترل را عوض کرد؟ رسیور من سولو هست با ایمیج بلک هول 2.0.1 در ضمن پلاگین مالتی کوییک باتن هم نصب کردم ولی نمیشه بعضی کلیدها را باهاش تعریف کرد!
ضمنا در ایمیج بلک هول وقتی توی لیست کانالها هستم با بالا پایین رفتن فقط ای پی جی عوض میشه وکانال جدید نمایش داده نمیشه در صورتیکه با ایمیج وی ای ایکس میشد این کار را انجام داد لطفا راهنمایی کنید
نميتوانم subtitel player با سلام و خسته نباشيد من ايميج جديد 2.0.2 را نصب كردم ولي نصب نميشود نرم افزار و ارور ميدهد

سلام لطفا مشکل تایپ فارسی دروبسایت رو درست کنید.وقتی فارسی و انگلیسی با هم تایپ میکنن به هم میریزه.ممنون

سلام
دوستان من این اسکین اچ دی کلاس رو روی ایمیج جدید بلک هول نصب کردام اما هیچی دانلود نمیشه نه منو ونه پیکون ونه ایکون مشکل از کجاست لطفا یه راهنمایی بفرمایید

سلام یه برنامه کانورتر که فیمایی که با سولو2 ذخیره میکنم میخوام که حجم فیلمها رو تا مقدار زیادی کم کنه... البته بدون افت کیفیت مخصوص کانالهای اچ دی

سلام خسته نباشید من ی vu+duo گرفتم چیجوری باید سیسیکم واسش نصب کنمم
بعد این رسیور گزینه sssp داره؟

دوستان می خواستم بدونم ویوپلاس سولو 2 که جدید آمده و بقیه ویوپلاس ها کانالهای کارتی رو هم بدون استفاده از کارت باز می کنند یعنی شیرینگ براشون تعریف شده یا نه ؟
مرسی

در اثر برخورد صاعقه به انتن مخابرات،برق منطقه قطع شد بعدا معلوم شد سیستم مخابرات و هرچه بهش متصل بوده دچار مشکل شده و پورت شماره1 مودم من هم که رسیور اونو بهش وصل بوده سوخته و رسیورروی چراغ قرمز مونده وبوت نمیشه وموقع زدن به برق،پنل رسیورهیچی نشون نمیده و فقط چراغ قرمز روشن میمونه درضمن اثار سوختگی یا ترکیدگی خازن هم روی برد رسیور مشاهده نمیشه،کسی راه حلی برای بالا اوردن​
رسیور سراغ نداره؟​
VU+Uno​

سلام . شما پاور دستگاه رو چک کن اگر مشگل نداشت رسیور شما باید ایسی فلششش در بیاد پروگرام بشه یا توسط برد bbs جیتگ بشه

Back