با سلام
راه اندازی بخش جدید فارسی رو در فروم وی یو پلاس به همه ایرانیای عزیز در هر کجا که هستن تبریک میگم
چطوری میتونم شبکه ام بی سی پرشیا رو در ماهواره بدر26 درجه در ایمج بلک هول 1.7.9 باز کنم
با تشکر
با سلام
در این ایمیج جدید بلک هول موقعی که در قسمت اتو رزولیشن تغیراتی ایجاد میشه ایمیج کرش میکنه ایا تنظیماتش فرق کرده ویا تنظیم خاصی داره
سلام.تو قسمت بلک هول اکستنشن منیجر نمیتونم بلایند اسکن و بعضی از پلاگینهای دیگه رو پاک کنم.یعنی بعد از انتخابشون و زدن دکمه زرد مینویسه که تعداد 0 پکیج پاک شد.لطفا" راهنمایی کنید.این مشکل رو تو آخرین ایمیج دارمimage 2 rev 2
چه گیرنده دجیتالی usb(dvb-t) با این دستگاه سازگار است؟
با سلام
من یک لب تاپ اپل دارم چطور میتوانم کانالها را در لب تاپ مشاهده کنم
لطفا راهنمای کنید
با سلام خدمت دوستان من مشکل سرچ در بعضی از فرکانسهای هاتبرد دارم میخام درایور جدید بریزم رسیورم هم وایو انو هست باید درایورهای قبلی رو باک کنم وبعد درایورهای جدید را بریزم یا نه
با سلام
دوستان در این ایمیج جدید بلک هول این امولاتور مورد نیاز که قابل ذکر نیست رو از کجا باید تهیه کرد منظور امولاتور باز........... هست
فرقی نمیکنه از چه برنامه ای استفاده میکنیحالا اگه فايلهاى قبلى رو پاک بکنم مشکلى پيش مياد. در ضم من از دى سى سى استفاده ميکنم
خواهش میکنم.البته فکر کنم آخرین ورژن بلک هول با آپدیت آنلاین درایورها رو هم آپدیت میکنهمرسى دوست عزيز تشکر فراوان
سلام.منظور از لیست مادر لیست تمام کانالهاست؟باسلام وسپاس فراوان ایا در لیست مادر میشه کانالها را حذف یاجابجا کرد یا نه .