hossein77
Vu+ Newbie
بیا گروپ تلگرام تا کمکت کنیمتو رو خدا جواب سوال من رو هم بدین . مشکل رسیور رو بالا نوشتم . خواهش میکنم کمکم کنید
بیا گروپ تلگرام تا کمکت کنیمتو رو خدا جواب سوال من رو هم بدین . مشکل رسیور رو بالا نوشتم . خواهش میکنم کمکم کنید
Please, can you kindly modify your signature, cause is not allowed in your board "external live links" even this way.
thanks in advance
best regards
nunigaia
Example:
View attachment 31275
به علت حجم بالای ایمج اینجوری میشه و قرار نیست دیگه برای سولو و دوو اپدیت بیاددرود
استاید محترم اخرین ورژن ایمیج بلک هول را روی سلو معمولی نصب کردم متاسفانه چپ وراست کرش لوگ میده ورژن 4.0.2 و صفحه سبز میادروی دوتا دستگاه امتحان کردم
در ضمن رو ی هواشناسی در جا میره روی کرش لوگ!!!
این را هم بگم که روی رسیور سلو دو ایمج زدم به راحتی هواشناسی کار میکنه
اساتید بفرمایید مشکل کجاس بعد از مدت چند ساعت و تعویض کانال هی کرش لوگ میده
با ایمیجهای پایین این ورژن 2 این مشکل را نداره
سپاس از شما
سلامدرود
استاید محترم اخرین ورژن ایمیج بلک هول را روی سلو معمولی نصب کردم متاسفانه چپ وراست کرش لوگ میده ورژن 4.0.2 و صفحه سبز میادروی دوتا دستگاه امتحان کردم
در ضمن رو ی هواشناسی در جا میره روی کرش لوگ!!!
این را هم بگم که روی رسیور سلو دو ایمج زدم به راحتی هواشناسی کار میکنه
اساتید بفرمایید مشکل کجاس بعد از مدت چند ساعت و تعویض کانال هی کرش لوگ میده
با ایمیجهای پایین این ورژن 2 این مشکل را نداره
سپاس از شما
میتونی مشخصات نشنال جو گرافیک فارسی رو از دریم باکس ادیتور بگیری و از یکی دیگه از پیکونا ک کپی کردی بذاری یعنی رینیم کنی همیندرود دوستان چگونه میتونم یکی از پیکونها را به کانال دلخواه خودم اختصاص بدهم مثلا کانال نشنال جگرافی فارسی من پیکون نداره چگونه میتونم یکی از پیکونهای نشنال جگرافی خارجی روی کانال نشنال فارسی بگزارم یادمه قبلا یک پلاگینی بود برای جابجایی پیکونها؟؟؟؟
ts panelسلام
من برای آخرین ورژن ایمیج بلک هول چه سی سی کمی باید نصب کنم
هر کدام که نصب میکنم یا نصب نمیشه یا کار نمیکنه
من تجربه این اتفاق رو نداشتم اما دنبال بوت لودر بگرد گه اول اونو بش بزنی و بعد..سلام خدمت مدیران سایت . رسیور من ویو دوو هستش . آی سی فلش رسیورم به اشتباه توسط پروگرامر فرمت شده . الآن که آی سی فلش رو دوباره سر جای خودش گذاشتم دیگه رسیور بالا نمیاد . روی چراغ قرمز مونده وبالا نمیاد . فلش رو نمیخونه تا بهش ایمیج بزنم . آیا برنامه خاصی داره تا توسط پروگرامر بهش برنامه داد ؟ لطفا کمکم کنید
ts panel
نصب کن هر چند نباید در مورد این حرف مگو چیزی بگی ولی که نصب کردی برو توش مخصوص بلک هول رو پیدا کن نصب کن
ok soory i forget that*** WARNING ***
NO ILLEGAL PANNELS HERE, READ OUR BOARD RULES --> http://www.vuplus-community.net/rules.html
best regards
nunigaia
سلام دوستان کنترل روی ویو سولو 4کی خیلی افتضاح و دیر جواب میده خستع ام کرده راه حلی دارید تورو خدا کمک کنیذ
سلام
دوستان چه نوع کارت شبکه ای برای رسیور های vu کار می کند؟
در ضمن این مدل کار می کند