parsa_mohyol
Vu+ Newbie
سلام ایمج جدید بلک هول زدم تنظیمات و انجام دادم ولی فقط یاهست و میگیره بقیه جاهارو نمیگیره انگار نوسان داره هی انگار میاد میره سیگنال
سلام اکانت سی سی کم خوب کسی اینجا داره معرفی کنه
کسی نیست جواب بده من من میخوام mgcam رو رو ویو سلو ببینم
بله مشکلی نیس حتی مدلهای اولیه شرکت vu+ هم هارد اکسترنال میخورنسلام به همگی دوستان
من می خواستم یک
vu+ zero 4k
بخرم
اما هارد داخلی بهش نمی خوره و فقط
usb 2
دارد
می خواستم ببینم می تونه با همین امکانات مثلا از دو تا کانال همزمان ضبط کنه ؟
چون سرعت پورت یو اس بی ۲ خیلی کمه
ممنون
اکانت عجبشیر فقط برای رسیورهای چینی هس برای رسیورهای حرفه ای لینوکسی دریم باکس و ویوپلاس بهترین اکانت سی سی کم و او اس کم هسسلام نحوه راه اندازی اکانت جیشیر در ریسیور vu solo و نصب آن چگونه هست ممنونم
دوستان گرامی اینجا محل صحبت در مورد این جریان ها و ابزار نیست لطفا به قوانین سایت احترام بذاریداکانت عجبشیر فقط برای رسیورهای چینی هس برای رسیورهای حرفه ای لینوکسی دریم باکس و ویوپلاس بهترین اکانت سی سی کم و او اس کم هس
سلام دوستان
من دانگل دی لینک وای فای 182 خریدم ولی هنوز به اونو چهار ک اس ای وصل نکردم
آیا ایمیج این دانگل رو میشناسه؟ یا باید با درایور ها بازی کرد؟
ممنون از راهنماییتون
C1 هستشاگر
C1 یا B1
باشه میخونه. بقیه ورژنها خیلی بعیده بخونه حتی با درایو
سلام من رسیور ویو پلاس سولو۲ رو که روشن میکنم یه پیغام میده با عنوان
FPGA CHECK
که بعد پیام Erasing
و بعد پیامwriting
و بعدfinishing
در نهایت پیغام Hw Error
رو میده صفحه اول بلک هول بالا میاد و بعد صفحه سیاه میشه کلا.
دوستان راهنمایی کردن ایمیج قدیمی و خود کارخانه زدم بازم مشکل حل نشد راه حل دیگه ایی نیست به نطرتون؟ ممنون میشم کمکم کنید
من وب رو گشتم و جواب کلی اینه که اگه دستگاه شما کلون نیست پس مشکل سخت افزاری دارین و باید تعمیر بشه عزیزسلام من رسیور ویو پلاس سولو۲ رو که روشن میکنم یه پیغام میده با عنوان
FPGA CHECK
که بعد پیام Erasing
و بعد پیامwriting
و بعدfinishing
در نهایت پیغام Hw Error
رو میده صفحه اول بلک هول بالا میاد و بعد صفحه سیاه میشه کلا.
دوستان راهنمایی کردن ایمیج قدیمی و خود کارخانه زدم بازم مشکل حل نشد راه حل دیگه ایی نیست به نطرتون؟ ممنون میشم کمکم کنید