اگه فایل شما ipk هست اونو توی /tmp کپی کنید و بعد بصورت پلاگین نصب کنیددوستان برای آپدیت درایور سولو2 فایل vuplus-dvb-modules-vusolo2-3.13.5-20180220
رو دانلود کردم فقط نحوه نصبش رو نمیدونم باید مسیر خاصی کپی بشه یا مثل ایمیج رو فلش باید بزنم؟
شما اگر آخرین ورژن ایمیج رو نصب کنید نیاز به آپدیت دستی هیچ درایوری ندارید. تغییرات درایورها اصلا چیز محسوسی برای یک کاربر عادی نیستدوستان برای آپدیت درایور سولو2 فایل vuplus-dvb-modules-vusolo2-3.13.5-20180220
رو دانلود کردم فقط نحوه نصبش رو نمیدونم باید مسیر خاصی کپی بشه یا مثل ایمیج رو فلش باید بزنم؟
سلام و درود
امکان ست کردن ریموت کنترل دیگه ای با سولو سری اول هست ؟
کنترل من شکست و دیگه کار نمیکنه .
دوستان هم اگر موجود دارند ، لطفا بفرمایند خبر بدهند
ممنون
سلام من ووپلاس سولو ، دارم امروز بعد از یکی دوسال اومدم ایمیج جدید بریزم ولی نشد دستگاه همینجور روی چراغ قرمز مونده ، بوت لودر هم زدم باز نشد یعنی بوت لودر هم نصب نمیشه کلا وقتی به برق میزنم فقط روی چراغ قرمز میمونه..آیا راهی برای درست شدنش هست یا نابود شد رسیور به نظرتون؟
آقا لطفا راهنمایی اشتباه نکنید. همه ایمیجها قابلیت نصب روی فلش بصورت غیر مالتی بوت رو دارنسلام
ایمیج های جدید فقط از طریق مولتی بوت روی فلش یو اس بی نصب میشن دیگه قابلیت نصب مستقیم روی فلش داخلی دستگاه را ندارن
ی ایمیج قدیمی تر بریز بعد ایمیج جدید را از طریق مولتی بوت روی فلش یو اس بی نصب کن
مطمئنید دستگاهتون تقلبی نیست. سولو و دوو مدل کپی دارن که بعد از زدن ایمیج از یه ورژنی به بعد دستگاه کلا قفل میشه از آدرس پائین چک کنید ببینید دستگاهتون اصله:سلام من ووپلاس سولو ، دارم امروز بعد از یکی دوسال اومدم ایمیج جدید بریزم ولی نشد دستگاه همینجور روی چراغ قرمز مونده ، بوت لودر هم زدم باز نشد یعنی بوت لودر هم نصب نمیشه کلا وقتی به برق میزنم فقط روی چراغ قرمز میمونه..آیا راهی برای درست شدنش هست یا نابود شد رسیور به نظرتون؟
آقا لطفا راهنمایی اشتباه نکنید. همه ایمیجها قابلیت نصب روی فلش بصورت غیر مالتی بوت رو دارن
از راه دور واقعا نمیش راهنمایی کرد به تعمیرکار مراجعه کنیدسلام من ووپلاس سولو ، دارم امروز بعد از یکی دوسال اومدم ایمیج جدید بریزم ولی نشد دستگاه همینجور روی چراغ قرمز مونده ، بوت لودر هم زدم باز نشد یعنی بوت لودر هم نصب نمیشه کلا وقتی به برق میزنم فقط روی چراغ قرمز میمونه..آیا راهی برای درست شدنش هست یا نابود شد رسیور به نظرتون؟
سلام من ریسیور سولو دارم هیچ کانالی رو ندارم نصاب اومد فایندر تصویری رو تو خونه زد پشت کابلی که به ریسیور وصل میشه همه جهت ها و کانالها درست بود نمی دونم مشکل چیه ورژن ریسیورم بلک هول ۱.۷.۸ هست شاید تنظیمات کانفیگوریشن مد بهم ریخته من دیش گردون دارم ممنون میشم راهنمایی بفرمایین
حجم ایمیج زیاده ترجیحا هیچ اسکینی نصب نمیشه بیخیال شودرود دوستان میشه راهنمایی کنید من اسکین برای سولو معمولی ایمج بلک هول که انلاین فیلتره از کجا بردارم
یه دونه یکی از دوستان تو سایت گذاشته که ریختم دستگاه ارور داد
درود دوستان میشه راهنمایی کنید من اسکین برای سولو معمولی ایمج بلک هول که انلاین فیلتره از کجا بردارم
یه دونه یکی از دوستان تو سایت گذاشته که ریختم دستگاه ارور داد
فایلو بذار تو فلشدوستان سلام میشه لطفا بگید چطوری ایمیج جدید بلک هول که از همین سایت دانلود کردم روی دستگاه ویو سولو نصب کنم