amir3681
Vu+ Newbie
رو فرکانس 12015 افقی 3/4
بگیر
DVB-s2 12015 H 27500 3/4 8 psk
ممنون
راهی برای بر طرف کردن این مشکل نیست؟
دقت کردم روی دستگاه های معمولی مثل ایکلاس مشکلی نداره
رو فرکانس 12015 افقی 3/4
بگیر
من راهی بلد نیستم، احتمالا مربوط به تیونر باشه، منم رو ایمیج دیگه همین مشکل رو دارمممنون
راهی برای بر طرف کردن این مشکل نیست؟
دقت کردم روی دستگاه های معمولی مثل ایکلاس مشکلی نداره
رو فرکانس 12015 افقی 3/4
بگیر
من راهی بلد نیستم، احتمالا مربوط به تیونر باشه، منم رو ایمیج دیگه همین مشکل رو دارم
باسلام خدمت دوستان گرامی
من دستگاه (وی یو سولو +)دارم ایمیج (بلک هول ورژن 3.0.9 ) هنوز پلاگین نصب نکرده فضای فلش دستگاه 97درصد پرشده آیا راهی است فضای فلش دستگاه را آزاد کنم ؟
ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید.
ممنون حتما
فقط وقتی که ایمیج جدید میزنیم تمام فایلهایی که به ریسیور انتقال دادیم حذف میشه؟/
به این لینک سر بزنسلام من دستگاه "اونو اس ای" دارم و میخواستم سوال کنم
برای استفاده از دانگل یو اس بی چه برند و چه مدلی رو تهیه کنم که با دستگاه سازگاری داشته باشه من برای دریم باکس رو تست کردم نمیشناخت ممنونم راهنمایی کنید
سلام من دستگاه "اونو اس ای" دارم و میخواستم سوال کنم
برای استفاده از دانگل یو اس بی چه برند و چه مدلی رو تهیه کنم که با دستگاه سازگاری داشته باشه من برای دریم باکس رو تست کردم نمیشناخت ممنونم راهنمایی کنید
سلام برای گیرنده وای فای البته من یکی گرفتم بدون آنتن که فروشنده گفت برای رسیور ایکس کروزه وبا ویو سازگاره و خوب کار میکنه کار میکنه الیته فکر کنم برد زیادی نداره و مخصوص استفاده در یک اتافه و ذیئار میتونه مشکل ساز باشه.منظورتون از دانگل یو اس بی برای وای فای هست یا گیرنده دیجیتال؟
DWA-131 خودم دارم و کار میکنهf
سلام برای گیرنده وای فای البته من یکی گرفتم بدون آنتن که فروشنده گفت برای رسیور ایکس کروزه وبا ویو سازگاره و خوب کار میکنه کار میکنه الیته فکر کنم برد زیادی نداره و مخصوص استفاده در یک اتافه و ذیئار میتونه مشکل ساز باشه.
اگر اطلاعاتی در مورد سازگار ی با دستگاه ویو پلاس دانگلهای مانند دارین بفرمایین Dlink DWA-132 یا DWA-182
.سوال دیگه من بعد از حل این مشکل اینه ایا با این دانگل مستقیم میشه بدون داشتن مودم/روتر به لبتاپ وصل شد و برنامه و کانال به دستگاه فرستاد یا خیر؟
ممنونم
روی لب تاپ چطور میتونم هات اسپات بکنم و به usb wifiوصلش کنم؟DWA-131 خودم دارم و کار میکنه
برای اون سناریوی وصل کردن به لپتاپ هم باید بدون داشتن روتر انجام بشه، به شرط اینکه لپتاپ ویژگی هات اسپات شدن داشته باشه.
Sent from my G8342 using Tapatalk
احتمالا باید سازگار باشه، اون روش لپتاپ هم بگذارید خودم تست کنم و اطلاع بدمروی لب تاپ چطور میتونم هات اسپات بکنم و به usb wifiوصلش کنم؟
اگر ممکنه توضیح کاملتر بدین.
در مورد یوس بی وای فای هم با توجه به صحبت شما یعنی تمام مدل های DlinkسریDWA سازگاره ؟
ممنونم
روی لب تاپ چطور میتونم هات اسپات بکنم و به usb wifiوصلش کنم؟
اگر ممکنه توضیح کاملتر بدین.
در مورد یوس بی وای فای هم با توجه به صحبت شما یعنی تمام مدل های DlinkسریDWA سازگاره ؟
ممنونم