amir3681
Vu+ Newbie
بعضی از دوستان از این روش نتیجه گرفتن. شبکه ها رو حذف کنید و مجددا با
FEC=Auto
کانالها رو سرچ کنید
انجام دادم متاسفانه تغییری حاصل نشد ( جالبه که روی چندتا ایمیج دیگه هم تست کردم ولی همه دقیقا همین مشکلو دارن
بعضی از دوستان از این روش نتیجه گرفتن. شبکه ها رو حذف کنید و مجددا با
FEC=Auto
کانالها رو سرچ کنید
در نهایت مشکل شبکه با لینوکسه. ولی جالبه که همه باکسها هم این مشکل رو ندارن. من رو اونو 4کا بدون مشکل دارمشونانجام دادم متاسفانه تغییری حاصل نشد ( جالبه که روی چندتا ایمیج دیگه هم تست کردم ولی همه دقیقا همین مشکلو دارن
در نهایت مشکل شبکه با لینوکسه. ولی جالبه که همه باکسها هم این مشکل رو ندارن. من رو اونو 4کا بدون مشکل دارمشون
کاربران رسیور های حرفه ای به مراتب کمتر از رسیور های معمولی هستن.خیلی امیدی نداشته باش.دوستان لطفا ی همتی بکنید یعنی واقعا فقط ی نفر با این کانالها مشکل داره!؟
کاربران رسیور های حرفه ای به مراتب کمتر از رسیور های معمولی هستن.خیلی امیدی نداشته باش.
Sent from my G8342 using Tapatalk
سوال و جواب در مورد مباحث شیرینگ اینجا ممنوعه. به این دلیله که کسی جواب نمیدهدوستان لطفا کامنت قبلیم رو اگر راه حلش رو میدونید بگید
بعد الان کدوم بهتره اوپن بلک هول یا اورجینالش (بلک هول
سلام شبتون بخیر
دوتا سوال داشتم یکی اینکه چرا ایمیج ورژن جدید منتشر نمیشه الان 1 ساله؟
دوم اینکه ما که به دلیل فیلترینگ نمیتونیم ایمیجمون رو آپدیت کنیم آیا راهی هست که بتونیم آخرین ورژن آپدیت شده رو دانلود کنیم؟
متشکرم از راهنماییتون
سلام ممنونم از راهنماییتونسلام
ایمیجها تقریبا هر هفته به صورت انلاین در حال اپدیت شدن هستن
اخرین ایمیج را دانلود و نصب کنید و برای اپدیت کردنش هم باید از اوپن وی پی ان استفاده کنید
موفق باشید
سلام معمولا بعد از انتقال لیست آماده اگر سرچ کنید و در قسمت تنظیماتسلام به همه دوستان خسته نباشید . .
من ی سوال داشتم وقتی فایل های آماده کانال ها رو کپی میکنم یک تعدادی از کانال ها رو بصورت
<n/a>
نشون میده . چندین بار هم کلیر کردم و مجدد سرچ کردم ولی نشد. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید