Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
This board is now closed. The Blackhole image ended in 2020.
The board will remain available in Read Only Mode, so all the posts from the last 15+ years are not lost.
We thank you for being part of the community for the last 15+ years.
You can join the OpenBh board if you have not already done so at www.openbh.net.
با سلام
دستگاه وو دو بنده بعد از رفتن برق از برق کشیدم و بعد از آمدن برق دوباره به برق زدم
اما دستگاه روی چراغ قرمز مانده و به قسمت استارتینگ نمی رسه
از دوستان گفتند مشکل از رگولاتورهای پاور دستگاه هست با تعویض رگولاتورها هم مشکل حل نشد
از دوستان اگر کسی در این مورد اطلاعاتی دارند ممنون میشم راهنمایی نمایید
با سلام
دستگاه وو دو بنده بعد از رفتن برق از برق کشیدم و بعد از آمدن برق دوباره به برق زدم
از دوستان گفتند مشکل از رگولاتورهای پاور دستگاه هست با تعویض رگولاتورها هم مشکل حل نشد
با سلام
با سلام
سلام.اینکه میگن تیونر سیلیکونی از لحاظ گیرندگی سیگنال کمی بهتر از سوکتی هستش در اصل صحت داره و دلیلش چی هستش؟ از اساتید بیزحمت یه توضیح مختصری بدن ممنون میشم.با تشکر
با سلام
سلام دوستان : بنده قبلا التيما داشتم خيلي راضي بودم ولي چندروزي هست که ودو2 خريدم کيفيت تصويرش پائين است در تمام ايميجا نيز تست کردم ..ايا کسي ميتواند منو راهنمائي بفرماييد که چگونه تنظيم کنم که تصوير بهتري داشته باشم باتشگر
سلام دوستان : بنده قبلا التيما داشتم خيلي راضي بودم ولي چندروزي هست که ودو2 خريدم کيفيت تصويرش پائين است در تمام ايميجا نيز تست کردم ..ايا کسي ميتواند منو راهنمائي بفرماييد که چگونه تنظيم کنم که تصوير بهتري داشته باشم باتشگر
من دبي گرفتم با دو تا كنترل و دو تا تيونر ...تيونر جز ابشن بود ولي كنترل روي دستگاه بود متاسفانه در ايران فروشنده ها كنترل را هم گذاشتن جز ابشن و پول جدا گانه طلب مي كنند و اما تصوير در حالت فكتوري احتياج به تعقيير ندارد وبسيار كيفيت عالي است ولي تو فرمهاي رسيور گفته مي شود ايمجهايي كه ميريزيد به كيفيت تصوير ربط دارد ...ايميج بلك هول را بزنيد به نظر من بهترين كيفيت تصوير را دارد...دوا٢ شاخترين رسيور دنيا است از همه لحاظ
بنده هنگام ضبط برنامه ها بر روی کانالهایی که زبان اصلی آنها غیر انگلیسی است دچار مشکل عجیبی شده ام.
فرض کنید روی کانال نشونال جغرافی یک برنامه ای رو میخوام ضبط کنم.
زبان اصلی کانال ایتالیایی است که با فشردن دکمه آدیو بر روی ریموت زبان آن را به فارسی تغییر میدهم . اما زمانی که دکمه ریکورد رو میزنم ،تصاویر ضبط شده باز هم با زبان ایتالیایی ضبط میشود.
آیا راهی برای حل این مشکل وجود داره ؟
بنده هنگام ضبط برنامه ها بر روی کانالهایی که زبان اصلی آنها غیر انگلیسی است دچار مشکل عجیبی شده ام.
فرض کنید روی کانال نشونال جغرافی یک برنامه ای رو میخوام ضبط کنم.
زبان اصلی کانال ایتالیایی است که با فشردن دکمه آدیو بر روی ریموت زبان آن را به فارسی تغییر میدهم . اما زمانی که دکمه ریکورد رو میزنم ،تصاویر ضبط شده باز هم با زبان ایتالیایی ضبط میشود.
آیا راهی برای حل این مشکل وجود داره ؟
با سلام خدمت دو ستان
من چند وقت میخوام اسکین MyMetrixHD
رو روی ایمیج 2.0.8.1 نصب کنم ولی همونطور که میدونین از پنل انلاین خود ریسیور نمیتونم این کار رو انجام بدم چون فیلتر هست از روی سایت هم هر کدوم رو که گذاشتند بر میدارمکار نمیکنه و وقتی ریسیور ریسیت میشه برای نغییر اسکین صفحه سبز رنگ میاد و مجبور میشم که ایمیج رو به صورت دستی پاک کنم تمام کاره رم انجام میدم مثلا بعد از وارد کردن ایمیج فایلها روی 644 و فولدرها رو روی 755 قرار میدم ولی بازهم نمیشه.
از دوستان اگر کسی میتونه راهنماییم کنه.
با تشکر
دوستانی که دیو2 گرفتند تیونر و کیفیت تصویرش دقیقا چک کردند
من خودم سولو2 داشتم تیونرش ضعیفتر از دریمباکس 7020 اچ دی بود
کیفیت تصویرش هم پایین تر از دریمباکس بود
تیونر دیو2 هم فکر کنم مثل سولو2 هست
خلاصه اونایی که دیو 2 دارند به دور از تعصب این دو مورد رو بازگو کنند
راستی من انو و التیمو هم داشتم گیرندگی تیونر بسیار خوبی داشتند
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.