داداش اینا همشون دیکتاتورنچرا سلیقه های شخصی خودرا برای دیگران تحمیل میکنید ؟ منظورم جای گزین کردن دی وی ای بجای اچ دی ام ای
اصلا ایجاد بخش فارسی یه اشتباه بود
چون اصلا پاسخی داده نمیشه والا من تو بخش انگلیسی میپرسم سریعترجواب میگیرم
این بخش بی فایده است فقط کلاس ما فارسی زبانها رو بالا میبره که بگیم تو فروم بین المللی یه قسمت به نام ماست وگرنه برای حل مشکلات سایتی مثل ست ست خیلی خیلی بهتر
با درودبا درود به همه پارسی زبانان چرا بیشتر گزینه پاک کردن صورت مسئله را انتخاب میکنید بیایید همه با هم سطح کیفی بخش پارسی را بالا ببریم آیا با بستن بخش پارسی مشکلاتمان حل می شود ! بدرود شاد و پیروز باشید
تو زمینه ی انیگما2 درحال حاضر بهترین مدیر تو سایت پلاس ست هست به اسم سعید دادااصلا ایجاد بخش فارسی یه اشتباه بود
چون اصلا پاسخی داده نمیشه والا من تو بخش انگلیسی میپرسم سریعترجواب میگیرم
این بخش بی فایده است فقط کلاس ما فارسی زبانها رو بالا میبره که بگیم تو فروم بین المللی یه قسمت به نام ماست وگرنه برای حل مشکلات سایتی مثل ست ست خیلی خیلی بهتر
دوستان ممنون میشم یکی به داد من برسه من یک دستگاه ویودوو2 خریدم هرکاری میکنم ایمیج تحویول نمیگرهوقی یو اس بی وارد میکنم روی پنل دستگاه میزنه اپدیت پاور بعد میره روی ایمیج کارخانه ممنو میشم یکی کامل راهنایی کنه نحوه ایمیج زدن به ویو2
تو زمینه ی انیگما2 درحال حاضر بهترین مدیر تو سایت پلاس ست هست به اسم سعید دادا
از هر نظره عالیه
هم از نظر اخلاق هم از نظر علمی...بقیه ی مدیرا میشه گفت تقریبا تو یه سطح هستن و درحد راه اندازی انیگما2 بلدن