کسی نیست راهنمایی کنه دستان
استاد یکیجواب ما را بده لطفا چا ایمیجی پنل انلاینش بازه میشه معرفی کنید
من پلاگین دی وی بی تایم رو استفاده می کنم و مشکلی ندارم مخصوصا اگه تنظیمش کنی که بعد از روشن شدن رسیور ساعت رو چک کنه که اونم اگه برق بره باید طوری تنظیم بشه که اول مودم روشن بشه و بعد از چندین ثانیه رسیور روشن بشه چون ساعت رو با اینترنت چک می کنه و این کار رو با استفاده از محافظ با زمان تاخیرهای متفاوت انجام بدید.البته گاهی سرور اینترنتی این پلاگین برای مدتی ممکنه مشکل داشته باشه که خیلی کم پیش میاد.و فقط در موقع قطع برق این ساعت تغییر می کنه البته باید حتما منطقه زمانی رو تنظیم کنید-time zoneاز دوستان کسی روشی پایدار برای تنظیم ساعت سراغ داره
من از دیش گردان استفاده می کنم و رسیورم بر روی مختصات صحیحی قرار گرفته اما هر چند وقت یکبار خود به خود ساعت تغییر میکنه و گاهی چند سال جابجا میشه
از تنظیم دستی زمان توسط کامند لینوکس گرفته تا استفاده از "ان تی پی" ولی هیچکدوم به درستی کار نمیکنن و استیبل نیستن
هرچی فکر می کنم نمیتونم باور کنم که رسیوری با این مشخصات و سیستم عامل راه حل جامعی برای ساعت نداشته باشه، الان یه ست تاپ باکس ایرانی بگیری یکبار که ساعتش رو تنظیم کنی ثابت میمونه ولی این رسیور آپولو ما کلافه مون کرده
سلام دوستان
سوالی داشتم که امیدوارم جوابی اینجا براش پیدا کنم. من مقیم لس آنجلس هستم و میخواستم بدونم آیا میتونم از ریسیورهای این برند اینجا استفاده کنم یا نه؟
توضیح اینکه از محدودیت استفاده از ماهوارههای بدون تایید دولته آمریکا که به علته کنترل چند شرکته بزرگ بر این گوشه از دنیا صورت میگیره مطلع هستم، ولی به علته علاقم به ریسورهای این شرکت مایلم بدونم آیا میشه
به هر نحوی در اینجا ازشون اینجا استفاده کرد یا خیر؟
.پیشاپیش از وقتی که میذارید ممنونم
بله دوست عزیز میتوانید استفاده کنید مشروط بر اینکه خودتان در منزل دیش ماهواره داشته باشید مگر اینکه بخواهید فقط از آیپی تی وی استفاده کنید که آنهم چنین دستگاهی شاید اقتصادی نباشد