سلام خسته نباشيد
بنده يه مشكلي كه دارم با دستگاه اينه كه وقتي روشن ميكنم واسه حدودا نيم ساعت رو بعضي از فركانسها يا سيگنال ندارم يا اينكه خيلي ضعيفه و سيگنال بالا پايين ميشه و بعد از اين مدت نيم ساعت به مرور اين مشكل رفع ميشه!!!
ايميج رو هم عوض كردم بي فايده بود.
دستگاه : vu duo
ممنون.
Sent from my iPad using Tapatalk
باعرض سلام اوتو شوت دان غیر فعاله
با درود لطفاً سيم خروجي از رسيور را مستقيم به ال ان بي وصل كنيد چك كنيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
با درود ميتوانيد از ليستهاي آماده استفاده كنيد يا اينكه زماني كه در قسمت سرچ دستي روي فركانس رفتيد با اعداد ريموت فركانس مورد نظرتان را بدهيد بعد از ليست ماهواره كانال مورد نظرتان را به ليست مورد علاقه تان انتقال دهيد
Sent from my iPhone using Tapatalk
لینک ورودسلام خدمت دوستان,بنده چند روزه درگیر یه مشکل عجیبی شدم,ببینید چه در حالت اتوماتیک یوزالز اگر سرچ کنم چه در حالت دستی,مشکل اینکه که وقتی مثلا هاتبرد رو شناخت,تو بخش پوزیشنر ستاب که میرم,هاتبرد رو در بهترین حالت سیگنال استور میکنم با دکمه سبز,بعد به ترتیب ماهواره های بعدی,مشکل من اینه که بعد از انجام این کار,وقتی از یه شبکه تو هاتبرد,میرم یه شبکه رو یاه ست مثلا,دیش نمیچرخه به سمت یاه ست,مشکل چرخیدن دیش پیدا کردیم,دیش رو هم با یه دستگاه استرانگ قدیمی چک کردیم مثل ساعت کار میکنه,با وی یو اونو من مشکل داره,ممنون میشم اگر کسی بلده,شماره تماسی چیزی بزاره باهاش تماس بگیرم و توضیح بدم ببینیم چی میشه
https://telegram.me/joinchat/AlJVHj5O2uaYyVYB9CrxyA