نه دوست عزیز راهی نیست یه سوال دو تا رسیر میخوای چکار اخهسلام دوستان من یه ریسیور دوو2 ویه ریسیور سولو2 دارم
چون جفت دستگاه ها کنترلاشون بهم میخوره هردو دستگاه فرمان میگیره
باید یکیشو خاموش کنم ایا راهی هست که بشه هر کنترلی رو واسه خودش ست کرد
ممنون میشم کمک کنید
با سلام...رسیور ویو سولو پلاس میباشد..روی تمام ایمیجها وبلک هول به اینصورت هست که با هرریستارت رسیور...تصویر روی ایوی خوب است ولی روی اجدیمای تصویر دارم ولی صداندارم همین کابل روی دستگاهای معمولی و اجدیی خوب است ولی روی سلو یک مشکل بدون صدا میباشد که با تعویض ورودی تلویزیون صدا برمیگردد...آیا باید در تنظیمات خاصی مربوط به صد ا انجام شود ؟
با سلام...رسیور ویو سولو پلاس میباشد..روی تمام ایمیجها وبلک هول به اینصورت هست که با هرریستارت رسیور...تصویر روی ایوی خوب است ولی روی اجدیمای تصویر دارم ولی صداندارم همین کابل روی دستگاهای معمولی و اجدیی خوب است ولی روی سلو یک مشکل بدون صدا میباشد که با تعویض ورودی تلویزیون صدا برمیگردد...آیا باید در رسیور تنظیمات خاصی مربوط به صد ا انجام شود ؟
سلام تلویزون شما پلازما هستش و این مشکل هست کاری نمیشه کرد
منتظر جوابتونم دوستانمتشکر میشم جواب بدین دوستان
با سلام...رسیور ویو سولو پلاس میباشد..روی تمام ایمیجها وبلک هول به اینصورت هست که با هرریستارت رسیور...تصویر روی ایوی خوب است ولی روی اجدیمای تصویر دارم ولی صداندارم همین کابل روی دستگاهای معمولی و اجدیی خوب است ولی روی سلو یک مشکل بدون صدا میباشد که با تعویض ورودی تلویزیون صدا برمیگردد...آیا باید در رسیور تنظیمات خاصی مربوط به صد ا انجام شود ؟