باسلام و خسته نباشید : ازدوستان و استادان شرح کامل ملتی بوت کرد باورژن 2.1.5 ویا 2.1.6 خواهانم . قبلا بنده باورژن های قبلی هیچ گونه مشکلی نداشتم خیلی عالی ملتی میشد تا 9 تا ایمیج به دستگاه نصب میکردم و این اخرین 2 ورژن جدید نمیتونم ملتی کنم تمام کارهای ملتی بوت را انجام میدهیم و همه چیز درست پیش میرود وقتی اولین ایمیج را به فلش ویاهارد نصب میکنیم دستگاه بوت میشود مشگل اینجا است لوگویی ملتی بوت را نداریم که ایمیج را انتخاب کنیم و دستگاه اتوماتیک به ایمیج که نصب کردیم میرود و یا دستگاه لوگوی بلک هنگ میکند که مجبورا دوباره از اول ایمیج بلک هول را نصب میکنیم. در ضمن یاداورمیشوم دستگاه بنده ویودو2 میباشد. قبلا از زحمات دوستان کمال تشگر رادارم
دوستان ممنون میشم یکی به داد من برسه من یک دستگاه ویودوو2 خریدم هرکاری میکنم ایمیج تحویول نمیگرهوقی یو اس بی وارد میکنم روی پنل دستگاه میزنه اپدیت پاور بعد میره روی ایمیج کارخانه ممنو میشم یکی کامل راهنایی کنه نحوه ایمیج زدن به ویو2
سلام solo se گيرنده قويترى دارد در ضمن تيونرش قابل تعويض است از نظر ساپورت نگران نباشيددوستان سولو 1 الان ارزش خرید داره؟ با اینکه 5 ساله تو بازاره... یا سولو اس ای بخرم؟ حدود 500 تومانی اختلاف قیمت دارن میخوام بدونم ارزششو داره اضافی هزینه کردن... یا همون سولو واسم کافیه... البته اینک بگم تا الان با رسیورهای لینوکسی کار نکردم... یه رسیوری میخوام که بیشتر از 5 سال واسم کار کنه و ساپورت بشه...
این سولو 1 تا یکی ساپورت میشه یا معلوم نمیشه... چون الان با گذشت 5 سال هنوزم ساپورت میشه این رسیور
ممنون میشم دقیق تر راهنمائیم کنین
با درود آيا از آنتن مركزى استفاده ميكنيددوستان من یه مشکل عجیب برام پیش اومده روی جهت عرب ست وقتی فرکانس 11881 رو کانال یابی میکنم کانالهای فرکانس 12284 قطع میشن وبلاعکسدر حالی که این دوتا فرکانس هیچ ارتباطی باهم ندارن
ابتدا روى جهت مورد نظر بريد رسيور را خاموش كنيد سپس سيم رسيور به موتور را مستقيم به النبى ببنديد امتحان كنيدنه دوست عزیز رسیور سولو دیش گردان وتنظیمات یوزالز