استاد با این روش که فرمودید مشکل برطرف میشه اگه مشکل سخت افزاری نیست پس علتش چی مینونه باشه؟فركانس ١٢٢٨٤ را در ماهواره٢٥/٥ بگيريد اگر مشكل برطرف نشد احتمالاً مشكل سخت افزارى داريد
Sent from my iPhone using Tapatalk
آيا بعد از نصب ايميج كانالها را سرچ ميكنيد يا از ليست كانالهاى آماده استفاده ميكنيداستاد با این روش که فرمودید مشکل برطرف میشه اگه مشکل سخت افزاری نیست پس علتش چی مینونه باشه؟
از لیست آماده که استفاده میکنم مشکلی ندارم خودم که سرچ میکنم این مشکل بوجود میادآيا بعد از نصب ايميج كانالها را سرچ ميكنيد يا از ليست كانالهاى آماده استفاده ميكنيد
نه مهندس توی سرچ دستی گزینه خاصی نداره که باعث این مشکل بشه مورد دوم هم مطمئنم که تصویر نداره کلآ بین این دوتا یا باید 12284 رو یا 11881 امکان دیدن این دو فرکانس با همدیگه وجود نداره واقعآمشکل آزاردهنده ایه من حتی ال ان بی و سیم رو هم تعویض کردم باز مشکل حل نشد بنظر همون مشکل سخت افزاری که فرمودید درستهشايد در سرچ دستى تنظيماتى را تغيير ميدهيد يا ميدانيد وقتى يك كانال را سرچ ميكنيد وقتى به ليست كانالها برميگرديد تصوير نداريد تا يك كانال عوض كنيد و دوباره برگرديد تا تصوير بيايد
اگر در حالتى كه از ليست آماده استفاده ميكنيد و مشكلى نداريد نميتونه مشكل سخت افزارى باشه
جناب خیلی لطف کردید فقط یه سوال دیگه میشه ایمیج رو از روی یه فلش یو اس بی روی رسیوراجراکنم؟مشكلى نيست بعد از انتقال ليست دكمه فلش بالا را بزنيد ^ بعد دكمه آبى را بزنيد ليست فيوريت مياد روى فيوريت پرژين بدر اوكى كنيد دكمه منو را بزنيد با فلش پايين روى گزينه enabel move mode اوكى كنيد بعد از آمدن ليست روى كانال مورد نظر اوكى كنيد با فلش بالا يا پايين كانال مورد نظر را هر جايى كه دوست داشتيد قرار دهيد اين در قسمت ستلايت (دكمه سبز) هم ميتوايد با انتخاب كانال مورد نظر آن كانال را به bouquet مورد نظرتان منتقل كنيد
امتحان کردم جواب نداد اینا کارهاییه که انجام دادم تا حالا نصب درایور و بوت لودر نصب ایمیج های مختلف خاموش کردن وجدا کردن همه اتصالات اینا راههایی بود که دوستان توی فروم های فارسی گفتن که هیچکدومشون جواب نداد حالا اگه شما راهحل دیگه ای دارید بفرمایید خیلی ایرادد عجیبیه الآن وقتی میخوام شبکه ورزش رو ببینم باید یه کانال یابی کنم که باعث قطع شدن 12284 میشه و برعکس دیگه موندم چکار بکنم
دوست عزیزم
این مشکلو من هم داشتم
رسیور ویو دوو 2
با ورژن 2.1.6 این مشکل درست ش
با یه ورژن پایین تر چک کردم درست شد شکم برد به تیونر با اون تیونر هم چک کردم همین بود
ایمیل زدم به همین سایت
گفتن تو ورژن جدید درست میشه
امروز چک کردم دیدم بله درست شده
تمامی فایل ها و درایورهای کارخانه ای ویوپلاس رو از اینجا میتونید دانلود کنید.دوستان میشه لطف کنید درایور کارخانه ای رسیور سولو رو بزارید
ممنون